Companii Stiri

Un now showroom de mobilă în București

28 nov. 2018 < 1 min

Un now showroom de mobilă în București

Reading Time: < 1 minut

Producătorul turc de mobilier Alfemo a deschis primul său showroom din România, prin intermediul Kids Room Decoration în calitate de Master Francizor.

Proprietarii francizei, Andrea și Oana Tomaselli, au fost distribuitori pentru linia Alfemo pentru copii în România, disponibilă  în Braila și online pe kids-room.ro, precum și prin intermediul altor distribuitori din țară.

”Deschiderea francizei Alfemo a venit ca o decizie naturală pentru dezvoltarea, promovarea și consolidarea brandului în România pentru întreaga gamă de produse, nu doar pentru colecțiile destinate copiilor. Anul acesta vom lansa și primul magazin online Alfemo”, declară Oana Tomaselli, Director General, Alfemo România.

Noul showroom este amplasat în zona Pipera și are o suprafață de 1.500mp, pe 3 etaje.

Valoarea investiției în amenajarea acestui shoroom s-a ridicat la aproximativ 500.000 euro, după cum a precizat Andrea Tomaselli, Director General, Alfemo România.

Inaugurarea showroom-ului din București face parte din planul de deschidere a peste 100 de magazine proprii Alfemo până în 2023, și de a dezvolta o rețea de magazine în cele mai mari orașe din țară, prin programe de franciză.

Alfemo este a doua companie ca dimensiune și cifră de afaceri din Turcia, în domeniul mobilierului ready-made, și are prezență în 18 țări de pe 5 continente. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: