Stiri Marketing

McCann PR își extinde echipa de management

31 aug. 2018 2 min

McCann PR își extinde echipa de management

Reading Time: 2 minute
Laura Aldea1
Laura Aldea, Chief Growth Officer, McCann PR

Laura Aldea ocupă, începând cu luna august a acestui an, funcția de Chief Growth Officer în McCann PR, poziție din care va coordona noile direcții strategice de creștere a agenției de comunicare. Ea va lucra în strânsă legătură cu echipa de management a McCann PR – Imola Zoltan, Managing Director, Lavinia Chican, Senior Partner, Ruxandra Vasilescu, Business Director Health și Raluca Dumitrescu, Senior Consultant – pentru identificarea de noi oportunități pentru diviziile companiei: FMCG, Health, Tech, Finance, Energy, Sport și Experiential Marketing.

Laura Aldea are o experiență de 14 ani în publicitate. A coordonat conturi de FMCG (P&G și, timp de 8 ani, Coca-Cola), companii multinaționale, lideri în domeniu, și a contribuit semnificativ la mutarea HUB-ului regional de creație al Coca-Cola la București.

”Sunt extrem de încântată că voi face echipă cu un om pe care îl apreciez foarte mult din punct de vedere profesional și personal. Intrarea Laurei în echipa noastră este un pas firesc, atât datorită istoricului nostru comun în cadrului grupului McCann, cât și datorită momentului în care se află agenția în prezent”, a declarat Lavinia Chican, Senior Partner McCann PR.

”În ultimii ani, McCann PR și-a dezvoltat mult capabilitățile, devenind o agenție de comunicare integrată, atât în zona de corporate și crisis communication, cât și în zona de brand communication și experiential marketing, prin divizia înființată recent”, a completat Lavinia Chican.

”Rolul oferit de McCann PR este o provocare sosită în cel mai bun moment, o nouă etapă în viața mea profesională, și mă onorează. Din experiența mea de agenție, dar și de consumator, am observat că, doar de dragul creativității, publicitatea tinde să hiperbolizeze beneficiile până la punctul decredibilizării în fața unui public rațional. Încearcă, gustă, atinge sunt acționabile care construiesc o comunicare sănătoasă și aceasta va fi abordarea pentru extinderea portofoliului de clienți. Am găsit aici o echipă de oameni extraordinari, alături de care pot intra pe un teritoriu nou de comunicare și alături de care inovația trebuie să devină modus operandi”, spune Laura Aldea. 

În primăvară, McCann PR a lansat divizia de Experiential Marketing, coordonată de Mihaela Dumitrașcu, PR & Account Director McCann PR.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: