Companii

McDonald’s face peste 700 de angajări la nivel național. Ce posturi sunt disponibile

4 iul. 2020 2 min

McDonald’s face peste 700 de angajări la nivel național. Ce posturi sunt disponibile

Reading Time: 2 minute

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, a lansat o campanie de recrutare la nivel național în care oferă peste 700 de locuri de muncă în toate cele 26 de orașe în care este prezent.

McDonald’s a deschis cel mai nou restaurant, în urmă cu trei săptămâni în București, la Piața Progresul, unde a creat 50 de noi locuri de muncă. Pregătirea pentru sezonul estival și planurile de dezvoltare ale companiei, care includ deschiderea a încă două restaurante până la finalul anului, necesită o mărire a echipei din România cu peste 700 de noi colegi.

McDonalds angajari baristaPrintre joburile disponibile se numără cele de lucrător comercial, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților, narista la McCafé, hostess sau guest experience leader. În plus, cei care își doresc să aibă șansa de a conduce un restaurant McDonald’s pot aplica pentru poziția de Manager Trainee. Cei care caută un job găsesc posturile disponibile în secțiunea de carieră de pe site-ul companiei.

„Continuăm planurile de investiții în oameni și dorim să repornim procesele de recrutare. Avem oportunități interesante de muncă, astfel încât căutăm colegi noi în mai multe orașe din țară, oferindu-le un program de carieră ușor de urmat pentru promovarea rapidă în funcții de conducere”, a declarat Irina Ignătescu, director de resurse umane Premier Restaurants România.

Potrivit companiei, printre beneficiile disponibile angajaților McDonald’s se numără programul flexibil de lucru, training-uri de dezvoltare, un program de carieră foarte bine structurat și posibilitatea de promovare rapidă. McDonald’s are peste 5.000 de angajați în România.

Compania recrutează activ pe tot parcursul anului. Numai în SUA, McDonald’s a anunțat luna trecută că va angaja în vara aceasta 260.000 de persoane.

Premier Restaurants România face parte din grupul maltez Premier Capital plc, partener pentru dezvoltare al McDonald’s în 6 țări europene: Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: