BizRemote by certSIGN Companii CSR Stiri

Heineken România donează 250.000 RON către Crucea Roșie Română

13 apr. 2020 < 1 min

Heineken România donează 250.000 RON către Crucea Roșie Română

Reading Time: < 1 minut

Heineken România donează 250.000 RON către Crucea Roșie Română. Compania îi încurajează pe membrii echipei să doneze pentru aceeași cauză, dublând contribuțiile individuale ale acestora.

Inițiativa face parte dintr-un program mai amplu, de susținere a comunităților prin dotarea spitalelor și a personalului medical cu aparatura și echipamentele necesare în această perioadă, în valoare totală de 1.500.000 RON.

În perioada următoare, donații specifice, oferite de Heineken România în funcție de cele mai presante nevoi din acest moment, vor ajunge la 5 spitale din București, Constanța, Craiova, Miercurea Ciuc și Târgu Mureș, prin programul ”Împreună, mai puternici. Sprijin pentru comunități”.

La nivel global, compania a adoptat, încă de la izbucnirea epidemiei, o serie de măsuri pentru a proteja sănătatea și siguranța angajaților în această perioadă, dar și pentru susținerea clienților și a furnizorilor.

„Traversăm o perioadă excepțională, plină de provocări și incertitudine. Pentru compania noastră, e important să ne susținem comunitățile din care facem parte. Ne dorim să le oferim sprijin celor afectați și personalului medical care luptă zilnic cu efectele acestei pandemii”, a spus Dan Robinson, Managing Director, Heineken România.

În România, Heineken are o echipă de peste 1.100 de oameni, 4 fabrici, în Constanța, Craiova, Miercurea Ciuc și Târgu Mureș și un sediu central în București. Compania produce și vinde peste 20 dintre cele mai apreciate mărci de bere și cidru în țara noastră.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: