Antreprenori by eMAG

Mega Image se extinde în Cluj

6 apr. 2017 2 min

Mega Image se extinde în Cluj

Reading Time: 2 minute

Mega Image anunță lansarea pe piața din Cluj prin deschiderea primului său supermarket din Cluj-Napoca, situat într-o locație centrală, în cadrul galeriei comerciale Platinia.

Primul magazin Mega Image din Cluj este amenajat pe o suprafață de aproximativ 900 de metri pătrați și reprezintă ancora principală în cadrul galeriei Platinia. Astfel, sâmbătă, 8 aprilie 2017, magazinul se va deschide pentru clienţi începând cu ora 10:00, arată compania, într-un comunicat de presă.

Magazinul Mega Image a fost special conceput astfel încât să ofere clujenilor o experiență inedită la cumpărături, pornind de la modul de amenajare, la consultanța oferită direct în magazin de către echipe de angajați special pregătite în acest sens, la oferta variată de produse de la cele alimentare, la cele de îngrijire și pentru casă, prezentate într-un spațiu aerisit, prietenos, amenajat ținând cont de cele mai noi tendințe de design.

“Lansarea pe piața din Cluj reprezintă un moment de referință în dezvoltarea companiei noastre. Practic, este pasul pe care îl facem mai departe pe o piață cu un context local diferit, cu un specific gastronomic în care putem să aducem o valoare adăugată prin oferta noastră de produse la cele mai bune standarde de calitate și prețuri, prin formatul unic al magazinelor şi cu un design modern”, spune Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.

“Continuăm angajamentul nostru de susţinere şi promovare a producătorilor locali. Astfel, vom oferi clujenilor fructe şi legume proaspete de sezon, de la producătorii locali, alături de branduri locale de carne si panificaţie. Avem încredere că experiența la cumpărături pe care o vom oferi clujenilor va fi apreciată și va fi o sursă de inspirație bună pentru stilul lor de viață autentic. Până la finalul anului în curs, vom continua să deschidem și alte magazine Mega Image în Cluj-Napoca, pentru a veni cât mai mult în întampinarea clujenilor, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile”, afirmă Vassilis Stavrou, Director General Mega Image.

Primul magazin Mega Image din Cluj include o mare varietate de produse marcă proprie, recunoscute prin calitate, precum şi noua gamă de produse ready-meal Mega Apetit ce se vor regăsi într-o zonă dedicată, arată reprezentanții companiei.

Pentru a se integra cât mai bine în specificul local, Mega Image a încheiat parteneriate cu producători locali, pentru a  oferi o gamă variată şi de calitate de produse locale. Peste zece producători locali de legume şi fructe, printre care şi Cooperativa Lunca Someşului Mic, vor oferi în sortimentaţia Mega Image produse proaspete de sezon. În plus, doi dintre cei mai cunoscuţi producători locali, producătorul de preparate din carne Moldovan – Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificație și patiserie, PaneMar, s-au alăturat Mega Image și vor oferi o gamă specială de produse în cadrul magazinului.

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 534 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanești. Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: