Marketing Stiri

Mega Mall respecta scoala

4 sept. 2015 2 min

Mega Mall respecta scoala

Reading Time: 2 minute

Loredana & CRBL Respect ScoalaIn aceasta toamna, prin intermediul campaniei “Respect Scoala””, initiata de Mega Mall, mii de copii fara posibilitati din intreaga tara vor primi rechizite cu ajutorul carora sa-si inceapa sau sa-si continue studiile.

Vocile campaniei sunt Loredana si CRBL, carora li se vor adauga si alti artisti si oameni care sunt recunoscatori educatiei pentru parcursul lor profesional.

Pe fundalul increderii din ce in ce mai scazute a romanilor in invatamantul romanesc, campania „Respect Scoala” doreste sa-i adune laolalta pe toti cei care isi aduc aminte cu drag de scoala, fie ca rememoreaza emotiile primelor zile, fie orele spumoase de romana sau matematica conduse de invatatori dedicati.

In plus, oricine are cate o mica poveste sau gand despre scoala, le poate impartasi pe pagina dedicata campaniei, printr-un scurt comentariu #respectscoala alaturi de o imagine din primii ani de scoala. Pentru fiecare imagine incarcata pe pagina, Mega Mall isi ia angajametul sa doneze un caiet unui copil care doreste sa inceapa sau sa-si continue studiile, dar nu are posibilitati.

Pentru inceputul de scoala, Mega Mall a pregatit cateva instrumente care sa inlesneasca parintilor cautarea de rechizite si haine pentru copiii lor, dar si un numar de 7500 de premii pentru cei mici. Mega Mall va distribui Catalogul Ofertelor de Nota 10 care contine tot ce are nevoie un elev in aceasta perioada. O lista completa care le va usura parintilor cumparaturile in Mega Mall insoteste catalogul. Materialele sunt disponibile si la Info Desk-ul de la intrarea in mall.

Completarea listei cu necesarul pentru scoala si cumparaturi de rechizite si haine in valoare de minim 399 de lei le pot aduce copiilor unul din cele 7500 de premii, dintre care 1000 de ghiozdane si 6500 rechizite. In plus, daca acestia se numara printre primii 500 de cumparatori de obiecte scolare, ei pot castiga automat un buchet de flori pentru prima zi de scoala.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: