CSR Video

Melania Medeleanu la Zilele Biz: Încercăm să îi convingem pe oameni că există și altceva decât COVID

13 nov. 2020 < 1 min

Melania Medeleanu la Zilele Biz: Încercăm să îi convingem pe oameni că există și altceva decât COVID

Reading Time: < 1 minut

În deschiderea Zilei dedicate CSR-ului, din cadrul Zilele Biz, Melania Medeleanu, Co-Fondator, Asociația Zi De Bine a arătat că în contextul pandemiei, ”o căutare a sensului e din ce în ce mai greu de evitat. Ce sunt eu? Doar un om care merge la serviciu și se întoarce acasă? Sunt doar un profesionist?!… Fiecare poate fi o persoană care schimbă vieților celor din jur, în bine.” În această perioadă ”încercăm să îi convingem pe oameni că există și altceva decât COVID”, a explicat co-fondatoarea Magicamp.

Un nou proiect în care s-a implicat Melania Medeleanu este Iubirea care bate la ochi , care își propune să combată violența domestică.

Iubirea care bate la ochi e un proiect greu de dus. Strângem bani pentru 1.000 de dispozitive (inel cu gps, conectabil la 112), care să țină bărbații violenți departe de femeile care au obținut acest drept în instanță”, a mai spus Melania Medeleanu, Co-Fondator, Asociația Zi De Bine; Co-Fondator și Președinte, Asociația Magicamp.

În ceea ce privește modul de selectare a proiectelor în care se implică, Melania Medeleanu a explicat că urmărește ”acele proiecte care ni se par inedite și asupra cărora nu este pusă lumina suficient”. Un asopect foarte important, în susținerea proiectelor, este și acela de arată oamenilor cum sunt cheltuiți banii pe care i-au donat. ”Oamenii vor să știe că banii lor se duc acolo unde trebuie, câți bani a costat fiecare proiect (…) A arăta ce faci cu banii  determină deja pornirea unui alt proiect”.

Urmăriți întreaga discuție cu Melania Medeleanu la Zilele Biz în clipul de mai jos:

Anul acesta, Zilele Biz au avut loc între 9 și 13 noiembrie la librăria Diverta Lipscani, fiind transmise live pe pagina de Facebook Biz. Detalii despre eveniment puteți afla aici. Înregistrarea întregului eveniment de astăzi este disponibilă aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: