fbpx
Companii Stiri

Mercedes Benz vine in intampinarea elevilor1 min

01/06/2015 < 1 min read

author:

Mercedes Benz vine in intampinarea elevilor1 min

Reading Time: < 1 minut

Sediul Auto Schunn din Arad, cel mai important dealer Mercedes-Benz din vestul tarii, a fost din nou gazda primitoare pentru elevii din oras, in baza unui parteneriat cu Universitatea Vasile Goldis, care la randul ei a extins asocierea cu mai multe licee din oras. Ieri a fost randul elevilor de la Liceul “Henri Coanda” sa viziteze show-roomul si sa descopere o lume a automobilismului de calitate. Adolescentii au putut sa vada cele mai nou modele de Mercedes Benz, sa afle detalii tehnice despre masini, sa stea de vorba cu mecanicii si cu personalul de la vanzari, ba chiar si cu membrii conducerii firmei, portile fiind deschise in totalitate.

Vizitatorii au profitat de ocazie si au vazut de aproape numeroase modele ale firmei germane, expuse la Auto Schunn, printre care si cele trei premiate la Salonul Auto de la New York, respectiv Mercedes AMG GT (cel performant automobil al anului), Mercedes C Classe (masina anului 2015) si Mercedes S Class Coupe (cea mai luxoasa masina la nivel mondial). Actiunea Auto Schunn este parte a programului „O cariera pentru viata ta”, prin care elevilor li se ofera posibilitatea de a-si creiona o posibila meserie.

“Ideea de baza imbraca doua teme. Prima este ca tinerii sa inteleaga lumea in care se afla si oportunitatile de pe piata locala de munca. Ei vad cum functioneaza sistemul unei companii, si aici vorbim de o companie germana, si pot discuta cu angajatii pentru a afla cat mai multe lucruri care ii intereseaza. A doua tema este formarea unor tineri care au inclinatii catre acest domeniu si pot deveni pe viitor colaboratori. In acest sens avem si o alta componenta: practica, pe care studentii o fac la noi”, a declarat doamna Elena Kovacs, director general Auto Schunn.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *