Companii Stiri

Miscari pe piata unitatilor de stocare: Kingston cumpara IronKey1 min

09/02/2016 < 1 min read

author:

Miscari pe piata unitatilor de stocare: Kingston cumpara IronKey1 min

Reading Time: < 1 minut

Kingston  a anuntat azi achizitia tehnologiei USB si activele IronKey de la Imation. Kingston ocupa o pozitie-cheie pe piata de solutii portabile securizate inca de la lansarea primului stick USB securizat DataTraveler, in urma cu zece ani. IronKey, unul dintre cei mai importanti competitori pe segmentul solutiilor USB securizate, face parte din grupul Imation din 2011. Achizitia duce la extinderea portofoliului de produse și servicii, intarind pozitia Kingston de lider global pe segmentul solutiilor securizate pentru date mobile.

Suma tranzacţiei nu a fost precizata.

In plus, liderul de servicii securizate DataLocker a preluat platforma Enterprise Management Services (EMS) a IronKey, care gestioneaza managementul centralizat al USB-urilor securizate. DataLocker a mai achizitionat sistemul de management SafeConsole de la BlockMaster, solutie pe care Kingston o utilizeaza pentru stick-urile USB management-ready.     

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE