Lifestyle Stiri

Cum a fost la cel mai hot party

25 feb. 2020 2 min

Cum a fost la cel mai hot party

Reading Time: 2 minute

Food bloggers, influencers, și pasionați de gastronomie au participat, la finalul săptămânii trecute, la cea mai hot petrecere a sezonului. Vedeta petrecerii a fost sosul Tabasco, unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume, adus în România de Parmafood Group Distribution.

 Cel mai hot party al sezonului, care a avut loc la finele săptămânii trecute a pus sub lumina reflectoarelor cele patru sosuri Tabasco disponibile pe piața din România: Tabasco sos ardei roși, Tabasco sos ardei verde, Tabasco Sos Chipotle și cel mai nou membru al gamei, Tabasco Sriracha Sauce. Tacos cu gust autentic mexican, burgeri apetisanți, pizza cu blat crocant și desigur surprize dulci: macarons, vată de zahăr și mousse de ciocolată picantă – toate au făcut parte din meniul cu care TABASCO® și-a delectat invitații.

Cinci live cooking sessions, multe cocktailuri, distracție cât cuprinde și desigur, atmosferă incendiară. Chefii din #TeamTABASCO – Chef Ciprian Spancioc aka The Wild Chef, Ștefan Stancu -Taqueria, Chef Constantin Ghimpu, Alfred Dauteuil – Jerry’s Pizza și Chef John Menumorut și-au dovedit încă o dată măiestria și au oferit invitaților un spectacol culinar, o incursiune în lumea savuroasă a aromelor. Seara a fost completată de un show muzical exploziv, marca Irina Sârbu & Band. Oaspeții au intrat rapid în atmosfera fierbinte și au sărbătorit ore în șir la primul party dedicat celebrului brand.

TABASCO® Sos ardei roșu este cel mai cunoscut sos la nivel internațional

De peste 150 de ani, acesta este fabricat în același mod și de aceeași familie de pe insula Avery, Louisiana, USA. Ambalajul iconic, cu capacul de culoare roșie și eticheta în formă de diamant și gustul său iute-acrișor sunt recunoscute instant în peste 195 de țări – savurat cu poftă din State până în Japonia, nelipsit din meniul astronauților, adorat chiar și de Familia Regală Britanică, Tabasco® sos este preparat și astăzi, după aceeași rețetă transmisă din generație în generație.

Numărul 3 s-a dovedit norocos pentru Tabasco® încă de la început, când au fost definite cele trei ingrediente care reprezintă TABASCO® sos – ardeii tabasco, sarea și oțetul. Tot 3 este și numărul de procedee folosite pentru producția celui mai iubit sos iute.

«Compania familiei mele a avut succes deoarece s-a concentrat pe a face un singur lucru în cel mai bun mod pe care îl știm. Facem sosuri ce rezistă la testul timpului», spune Harold Osborn, a cincea generație a familiei McIlhenny, de la McIlhenny Company.

 «Nu am schimbat rețeta TABASCO® Sos ardei rosu de când străbunicul meu a produs-o pentru prieteni și familie. Cu siguranță există căi mai simple, însă TABASCO® Sos ardei rosu nu ar mai fi la fel. Ne mândrim cu procesul nostru de maturare de trei ani, pentru a obține cea mai bună aromă.»

Etichetat în 25 de limbi și dialecte, TABASCO® sos complimentează mâncăruri din toate bucătăriile lumii fie că este vorba de street food, gourmet, fusion sau home-made.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: