Finanțe Stiri

BNR face angajari

10 apr. 2015 < 1 min

BNR face angajari

Reading Time: < 1 minut

Banca Nationala a Romaniei organizeaza concurs pentru ocuparea a doua posturi de referent de specialitate si cinci posturi de asistent director. Candidatii pot sa nu aiba experienta intr-o institutie de credit.

Referentul de specialitate va participa la elaborarea proiectelor de reglementari prudentiale, emise la nivel european si va interpreta modificari aduse legislației europene, norme aplicabile institutiilor de credit. Studiile conforme postului sunt stiinte economice, absolvite cu examen de licenta, cu media de absolvire de minimum 8,5. Alte cerinte sunt cunoasterea utilizarii calculatorului in scopul editarii de texte, machete, prezentari, calcul tabular s.a.

Pentru cei care aplica pe unul din cele cinci posturi de asistent director este important de stiut ca va avea ca atributii principale asigurarea fluxul informational intern si extern si alte activitati zilnice de secretariat. Candidatii trebuie sa aiba studii superioare absolvite cu examen de licenta, cunostinte de baza in domeniul utilizarii calculatorului si sa stapaneasca limba engleza.
Mai multe detalii despre concurs pot fi regasite aici: http://www.bnr.ro/Recrutare-11652.aspx

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: