Stiri Tech

Motorola îmbrățișează ecranul fără margini cu noul flagship edge+

23/04/2020 3 min read

Motorola îmbrățișează ecranul fără margini cu noul flagship edge+

Reading Time: 3 minute

După ce a scuturat bine piața mid range cu seria Moto, compania Motorola vine pe piață cu un noul flagship motorola edge+, a cărui principală noutate este ecranul Endless Edge, care se întinde pe ambele margini ale smartphone-ului.

Display-ul de 6,7 inci are o curbură de aproape 90 de grade, un raport de 21:9 ideal pentru filme și programe TV, dotat cu HDR10+ și o rată de refresh de 90 Hz. Prin funcția Edge Touch, din cadrul noului pachet software My UX oferit de Motorola, utilizatorii pot personaliza interacțiunea cu dispozitivul. Marginile display-ului arată în stand-by statusul de încărcare a bateriei, apelurile primite, alarmele și alte notificări.

Sistemul de trei camere de pe motorola edge+ are cu o cameră principală de 108MP, dotată cu tehnologia Quad Pixel, un senzor de 4 ori mai sensibil la lumină.La această se adaugă o cameră ultra-wide de 16MP și un obiectiv telephoto de 8MP. Pe zona video, smartphone-ul poate înregistra la rezoluție 6K și are stabilizare care combină OIS (Optical Image Stabilization) cu EIS (Electronic Image Stabilization). Prin video snapshot se pot face fotografii la rezoluție de 20 MP în timpul filmării. Camera frontală are 25MP.

Flagship-ul Motorola are conectivitate 5G cu o lățime de bandă cu 30% mai mare și folosește chipset-ul Qualcomm Snapdragon 865, având 12 GB de memorie Micron DDR5. Antena 5G reglează conexiunea la frecvențe mmWave și sub-6GHz, iar conectivitatea Wi-Fi 6 sporește performanțele pe internet cu un consum mai mic al bateriei.

Că tot veni vorba, bateria este de 5000 mAh, cea mai mare pentru un telefon 5G de pe piață, care asigură, potrivit Motorola, două zile de utilizare. motorola edge+ dispune de încărcare TurboPower cu și fără cablu și permite încărcarea altor dispozitive prin funcția wireless power sharing.

La capitolul software, noul edge+ vine cu Android 10 fără intervenții din partea Motorola, cu excepția My UX, care le permite utilizatorilor să își personalizeze experiența din aplicația Moto. My UX include funcțiile deja cunoscute,cum ar fi aprinderea lanternei prin scuturarea telefonului sau pornirea camerei cu o singură mișcare a mâinii. Apoi, pe lângă noile interacțiuni adaptate display-ului extins, My UX le permite utilizatorilor să-și creeze propriile teme pentru dispozitiv, alegând fonturi, culori, forme și animații pentru senzorul de amprentă.

motorola edge+ va fi disponibil din luna mai în Europa, India și Emiratele Arabe Unite, în SUA și în Canada din 14 mai, urmând să ajungă ulterior în Brazilia și Mexic.

Fratele mai mic, motorola edge

Dotat cu același display Endless Edge de 6,7 inci, motorola edge arată la fel, dar este puțin mai lat și o idee mai gros. Dispune de conectivitate 5G sub-6 GHz, dar este consturit pe platforma Qualcomm Snapdragon 765, are baterie mai mică, de 4500 mAh. Și sistemul de trei camere este diferit, cu un obiectiv principal de 64MP, o cameră ultra-wide de 16MP cu Macro Vision și un obiectiv telephoto de 8 MP.

motorola edge va fi disponibil în diferite țări din Europa începând cu luna mai, la prețuri care pornesc de la 599 de euro, iar în următoarele luni va ajunge în SUA, Canada, Argentina, Brazilia, Chile, Mexic și anumite piețe din zona Asia-Pacific.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă