Lifestyle Tech

Motorola one Zoom – patru camere și megapixeli din plin

08/10/2019 2 min read

Motorola one Zoom – patru camere și megapixeli din plin

Reading Time: 2 minute

Noul Motorola one zoom aduce sistemul cu patru camere în segmentul mid-range, ridicând ștacheta pentru smartphone-urile categoriei în zona de foto-video. Smartphone-ul este disponibil din 1 octombrie în România la prețul recomandat de 1.999 de lei.

Smartphone-ul este dotat cu senzor de cameră de 48 megapxeli, cu tehnologia Quad Pixel, stabilizare optică Dual OIS, software pentru vedere nocturnă, cameră telephoto de 8 MP, care oferă o focalizare optică 3x și 10x hibrid, plus cameră ultrawide de 16 MP, totul combinat cu capabilități AI.

Camera de adâncime de 5 MP funcționează împreună cu camera principală pentru a estompa automat fundalul, iar ulterior, intensitatea estompării se poate modifica. Camera de selfie are 25 MP, cu tehnologia Quad Pixel, pentru o sensibilitate la lumină de patru ori mai bună.

Motorola one zoom are ecran OLED de 6,4 inci Max Vision, care ocupă întreaga față a telefonului, este Full HD (1080p) și are integrat în partea de jos senzorul de amprente. Telefonul beneficiază și de funcția Face Unlock. Bateria de 4000 mAh promite să țină timp de două zile cu o singură încărcare la o utilizare normală, fiind dotată cu funcția de încărcare rapidă TurboPower.

Carcasa este din sticlă satinată 3D, cu margini rotunjite, fiind disponibil în 3 opțiuni de culori cu model gradient – Electric Gray, Cosmic Purple și Brushed Bronze. Logo-ul Motorola de pe spatele smartphone-ului poate juca și funcția de LED de notificare, luminându-se atunci când sunt primite mesaje, apeluri sau alte notificări. Pe lângă mufa USB-C, smartphone-ul a păstrat și mufa audio Jack.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă