Companii Tech

Șeful Telekom România: Nu facem concedieri, nu trimitem pe nimeni în șomaj tehnic

30 mart. 2020 < 1 min

Șeful Telekom România: Nu facem concedieri, nu trimitem pe nimeni în șomaj tehnic

Reading Time: < 1 minut

Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania, a declarat azi că nu vor exista concedieri în cadrul companiei, în perioada următoare, nici nu va fi trimis nimeni în șomaj tehnic. Cu excepția magazinelor din mall-uri, care sunt închise, „toate mijloacele de comunicare cu clienții rămân deschise și funcționează normal în acest moment (magazine, casierii, call-center, echipa de vânzări mobile și echipa tehnicienilor), aplicând aceleași măsuri specifice de protecție a sănătății clienților și a angajaților”, a adăugat Miroslav Majoros. Angajații Telekom de la magazinele din mall-uri au fost distribuiți către call-center, a precizat șeful Telekom România, în cadrul unei videoconferințe pentru presă.

Pe de altă parte, prelungirea blocării economiei va produce o reacție în lanț asupra tuturor celorlalte companii aflate în funcțiune. Majoros a avertizat asupra formării unei reacții în lanț în economie, declanșată de sectorul ospitalității, ceea ce ar duce la „blocarea financiară extinsă într-un timp foarte scurt, astfel că statul ar trebui să ia în considerare protejarea sectoarelor economiei”.

La acest moment, din 5.000 de angajați ai companiei, 3.200, reprezentând 64% din numărul total de angajați, lucrează de acasă. „Practic, în prezent, 100% din forța de muncă eligibilă pentru munca de acasă își desfășoară activitatea în propriile case”,  a precizat oficialul companiei.

Cu excepția magazinelor din mall-uri, care sunt închise, „toate mijloacele de comunicare cu clienții rămân deschise și funcționează normal în acest moment (magazine, casierii, call-center, echipa de vânzări mobile și echipa tehnicienilor), aplicând aceleași măsuri specifice de protecție a sănătății clienților și a angajaților”, a adăugat Miroslav Majoros.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: