fbpx
Lifestyle

Mouton Cadet, din nou la Cannes  2 min

13/06/2017 2 min read

Mouton Cadet, din nou la Cannes  2 min

Reading Time: 2 minute

Producătorul francez Baron Philippe de Rothschild SA a fost pentru a 25-a oară furnizorul oficial de vinuri al Festivalului Internațional de Film de la Cannes.

Wine Bar-ul Mouton Cadet, conceput și creat de către decoratorul parizian Mathias Kiss, a fost “the place to be” pentru cei ce au dorit să deguste Mouton Cadet Limited Edition la Cannes. Iar pentru a marca cea de-a 70-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, evenimentul Mouton Cadet Cannes Edition din România a avut loc la clubul Loft din stațiunea Mamaia, în data de 10 iunie 2017.

De-a lungul timpului, Wine Bar-ul Mouton Cadet a fost gazdă pentru regizori de renume internațional, actori și personalități marcante ale lumii cinematografice, printre care: Woody Allen, Jesse Eisenberg, Eva Longoria, Xavier Dolan, Nicole Garcia, Jonathan Jakubowicz, Robert de Niro, Usher, Marion Cotillard, Léa Seydoux, Arnaud Desplechin, Kirsten Dunst, Valeria Golino, Mads Mikkelsen, László Nemes, Vanessa Paradis, Katayoon Shahabi, Donald Sutherland sau George Miller. 

Designul de anul acesta pentru Wine Bar-ul Mouton Cadet a avut ca punct de plecare dorința lui Mathias Kiss de a integra liniile unei vile în stilul  Palm Springs cu influențe  French Art Deco. Astfel, a reușit să ofere un decor plin de fast și iluzii optice, încadrat perfect de priveliștea spectaculoasă de 180 de grade, de la etajul al 6-lea al Palais des Festivals.

Mouton Cadet Cannes 2017 Edition

În acest an,  designul sticlei este un omagiu adus celei de-a 70-a aniversări a celui mai fastuos festival de film din lume. Mouton Cadet Cannes 2017 Edition este un vin pentru colecționari,  ce a fost servit în cadrul evenimentelor exclusiviste și cinelor oficiale ale Festivalului, dar care poate fi găsit pe piețele selecționate din întreaga lume, inclusiv în România. 

 

Produs de compania franceză  Baron Philippe de Rothschild SA, ce funcționează ca o afacere de familie,  brandul Mouton Cadet a fost creat în 1930 și este vândut în 150 de țări din jurul lumii.

Mouton Cadet este furnizor oficial oficial al Festivalului Internațional de Film de la Cannes din 1992. De asemenea, este prezent în lumea golfului ca furnizorul oficial al Turneului European și al competiției Ryder’s Cup 2018, precum și al celei de-a 35-a ediție America’s Cup, cea mai veche competiție de sailing din lume.

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *