MarComm PR Stiri

MSL The Practice a câștigat contul Glovo

26 aug. 2020 < 1 min

MSL The Practice a câștigat contul Glovo

Reading Time: < 1 minut

Începând cu luna septembrie a acestui an, MSL The Practice este agenția de relații publice a companiei Glovo în România, pentru comunicarea corporate și public affairs. Selecţia s-a făcut printr-un pitch la care au participat unele dintre cele mai importante agenţii de relații publice din București.

MSL The Practice va oferi consultanță pentru comunicarea corporate a companiei, va asigura implementarea campaniilor de comunicare și acțiunilor de responsabilitate socială, media relations și public affairs.

Glovo este o platformă de livrare rapidă care le permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice tip de produs, din și în perimetrul orașelor în care aceștia se află. Aplicația s-a lansat în România în luna mai a anului 2018, iar în prezent este disponibilă în 30 de orașe din țară, printre care se numără București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Brașov, Constanța și alte capitale de județ.

Lansată în Barcelona, compania este prezentă în 298 orașe din 22 țări din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud, Africa și Africa Subsahariană. Glovo are peste 2,5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi și peste 25.000 de parteneri asociați din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: