Companii Stiri

Musette in Sun Plaza

15 apr. 2015 2 min

Musette in Sun Plaza

Reading Time: 2 minute

Sun Plaza Shopping Center si-a imbogatit recent oferta de retaileri cu un nou magazin: Musette. Acesta este cel de-al 27 magazin al Musette Group, care pregateste in acest an deschiderea a inca doua magazine, in Bucuresti si in Braila.

Noul magazin de incaltaminte si accesorii pentru femei si barbati este situat la  parterul centrului comercial si prezinta spre vanzare produse din colectia primavara-vara 2015, ce are ca principala sursa de inspiratie opera marelui artist Constantin Brancusi, in special sculpturile din bronz perfect lustruite, sculpturile din marmura, structurile romboide ale Colanei Infinite si simbolistica Portii Sarutului. Colectia contine pantofi stiletto, botine, balerini, pantofi cu toc mediu, sandale si pantofi cu platou din cauciuc, iar dintre modelele-vedete se remarca sandalele-cizme si pantofii cu toc sculptural.

Fondat in 1992, Musette este un brand de moda de lux care are in portofoliu pantofi pentru femei si barbati, genti si accesorii din piele. Toate produsele sunt realizate in Europa.

Sun Plaza Shopping Center este un proiect dezvoltat si detinut de S IMMO AG, listata la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. In prezent proiectul este administrat de CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza ofera peste 130 de magazine internationale si locale precum: Cora, Baumax, H&M, Zara, optiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce detine 15 ecrane, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inaltime si numeroase restaurante cu bucatarie variata.

Sun Plaza detine o suprafata inchiriabila de 81.000 mp si peste 210.000 de mp suprafata construita. Parcarea centrului comercial are o capacitate de 2000 de locuri gratuite.

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii).

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: