MarComm Marketing Stiri

Napolact celebrează eroii eroii din linia întâi. Cum arată noile ambalaje?

1 sept. 2020 < 1 min

Napolact celebrează eroii eroii din linia întâi. Cum arată noile ambalaje?

Reading Time: < 1 minut

Începând din luna august şi până în octombrie inclusiv, Napolact va avea pe piaţă o nouă serie de ambalaje pentru lapte, atât pentru cel ecologic, cât și pentru cel convențional, la cutie și la pet.

Noile ambalaje ce fac parte din noua campanie a brandului, ”Cinste Vouă!”, care celebrează eroii perioadei de pandemie, cei care s-au aflat în linia întâi în combaterea ei: medicii, livratorii, oamenii din fabrici şi lucrătorii din magazine. În consecinţă, noile ambalaje au ilustrate pe ele meserii şi roluri sociale: medici, casieri, livratori, oamenii legii, lucrători în fabrici. Campania onorează şi eroii care au avut mai puţină vizibilitate în aceste vremuri – mame, taţi şi bunici vor figura pe ambalajele laptelui ecologic.

În plus, pentru pet-urile de lapte convențional gramajul a fost mărit la 1.7l, iar cel ecologic, la 1.6l, păstrând același preț. 

De la începutul pandemiei FrieslandCampina România a donat peste șapte tone de produse Napolact către asociații din Cluj și Mureș, printre care Spitalul de Boli Infecțioase Cluj și Centrul pentru Vârstnici din Târgu Mureș. În București, Napolact a livrat produse lactate către spitalele care reprezintă linia întâi în combaterea COVID 19: Spitalul Victor Babeș, Spitatul Balș, Spitalul Cantacuzino, Spitalul Bagdasar şi Spitalul Colțea.

Compania continuă să sprijine și Banca pentru Alimente din Cluj prin donații de produse Napolact, dar și prin facilitarea donațiilor pe care le pot face consumatorii prin intermediul magazinului online lansat în luna mai a acestui an. Până acum, au fost donate cu ajutorul clienţilor Napolact peste o mie de kilograme de produse.

FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Campina, Milli, Oké și Dots și are în portofoliu o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: