BizRemote by certSIGN Business Companii Stiri

NEPI Rockcastle donează 150.000 de euro

23 mart. 2020 < 1 min

NEPI Rockcastle donează 150.000 de euro

Reading Time: < 1 minut

NEPI Rockcastle a anunțat că donează 150.000 de euro către Societăție Naționale de Cruce Roșie din Europa Centrală și de Est (Federația Internațională de Cruce Roșie și Semilună Roșie – Regiunea Europa). Banii vor fi alocați în funcție de nevoile medicale pentru achiziția de materiale și produse dezinfectante necesare combaterii răspândirii virusului, dar și pentru campanii de informare a populației.

Fondurile vor fi distribuite către mai multe Societăți Naționale de Crucea Roșie din Europa Centrală și de Est: România, Polonia, Serbia, Croația, Cehia, Ungaria, Lituania, Slovenia și Slovacia. Sumele vor fi utilizate pentru produsele vitale în acest moment: măști de protecție, săpun, dezinfectant de mâini, șervețele și alte produse de igienă.

În plus, NEPI Rockcastle intenționează sa deruleze prin canalele online ale celor 19 centre comerciale din România și o campanie susținută de strângere de fonduri de la donatori individuali. Astfel, fiecare persoană care dorește să contribuie o va putea face din confortul propriei locuințe, prin simpla accesare a site-urilor mall-urilor sau prin canalele sociale.

Toate sumele colectate vor fi sprijini eforturile Crucii Roșii Române în lupta împotriva răspândirii virusului. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: