Companii Stiri

NEPI Rockcastle investește 83 milioane euro în proiecte rezidențiale în România

8 oct. 2019 2 min

NEPI Rockcastle investește 83 milioane euro în proiecte rezidențiale în România

Reading Time: 2 minute

NEPI Rockcastle își extinde investițiile în România, dar și în restul țărilor din regiunea Europei Centrale și de Est, cu proiecte rezidențiale care vor fi dezvoltate în jurul mall-urilor.

Orașele vizate, Brașov, București (în apropierea Mega Mall și Vulcan), Râmnicu Vâlcea, Satu Mare și Timișoara dispun de un buget inițial de investiții de 83 de milioane euro și se află, deocamdată, în faza de proiectare și autorizare, urmând a fi realizate într-un interval de 2 – 4 ani.

NEPI Rockcastle, Ramnicu Vâlcea

Grupul NEPI Rockcastle va dezvolta proiecte rezidențiale adiacente mall-urilor din orașe ca parte a strategiei de dezvoltare pe termen mediu și lung, noua direcție de investiții venind în completarea proiectelor de proprietăți cu utilizare mixtă. În plus, mall-urile din portofoliul NEPI Rockcastle sunt poziționate în centre premium.

NEPI Rockcastle, București Mega Mall

“Dezvoltarea unor proiecte rezidențiale în jurul mall-urilor este un pas firesc în contextul evoluției pieței de real-estate și răspunde așteptărilor generațiilor de tineri activi care valorizează timpul ca pe bunul cel mai de preț pe care îl au”, a declarat Andrei Radu, Development Director, NEPI Rockcastle.  

Proiectele vor fi dezvoltate în etape, pe o perioadă de doi, până la patru ani, în funcție de calendarul de autorizare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: