Companii Stiri

Nespresso a deschis primul Boutique din Bucuresti

17 aug. 2015 < 1 min

Nespresso a deschis primul Boutique din Bucuresti

Reading Time: < 1 minut

Nespresso, pionier si nume de referinta la nivel mondial in domeniul cafelei ambalata in capsule, dezvaluie o experienta de retail de lux in Bucuresti, in inima orasului, pe Calea Dorobantilor nr. 210.

Deschis de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 20:00, concept boutique-ul este construit conform standardelor globale Nespresso de o echipa internationala de arhitecti si designeri.
Nespresso Boutique include o zona de degustare unde clientii sai pot explora si pot savura intreaga gama de 23 de sortimente de cafea Grands Crus, precum si editiile limitate. Specialistii in cafea sunt la dispozitia acestora, ajutandu-i sa compare sortimentele, sa descopere notele de savoare si aromele distincte, cu informatii despre originile fiecarui sortiment Grand Cru si modul in care sunt obtinute si prajite boabele de cafea.
Intr-o strategie unica de comercializare, extrem de utila pentru satisfacerea exigentelor consumatorilor, Nespresso si-a dezvoltat modelul de business pe trei piloni: cafeaua, aparatele si Clubul Nespresso, la dispozitia clientilor prin Nespresso Boutique, magazinul online www.nespresso.com/ro si serviciul gratuit de asistenta telefonica 0 800 008 300.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: