Companii Lifestyle Stiri

Nespresso propune un „barista” personal

19 apr. 2017 2 min

Nespresso propune un „barista” personal

Reading Time: 2 minute

Nespresso, brandul de cafea de lux ambalată în capsule, propune o nouă paradigmă în prepararea și servirea cafelei. Compania aduce în atenție noul aparat Aguila 220, care oferă angajaților din companii o atenție deosebită prin caracteristicile gândite special pentru aceștia.

Băuturile care pot fi preparate folosing Aguila 220 sunt perfecte pentru a aduce unei zile petrecute la birou aportul de fine-living pe care cu toții îl dorim în orice moment al vieții nostre: 12 rețete One Touch predefinite, printre care Iced Latte sau Macchitissimo, trei sortimente de cafea simplă, dar și patru feluri de pregătire a laptelui care poate fi adăugat peste cafeaua preparată. Toate aceste rețete extraordinare se află la o simplă apăsare de buton, datorită Aguila 220.

Aparatul are două moduri de economisire a energiei care asigură până la 95% economisire, fiind o alegere ideală pentru spațiile office. În plus, asemenea tuturor aparatelor de cafea Nespresso, Aguila 220 este ușor de folosit și de întreținut, asigurând o experiență a cafelei la cel mai înalt nivel.

“Nespresso, brand cunoscut în întreaga lume, în primul rând pentru calitatea excepţională a cafelei, vă invită să celebrăm cea mai recentă inovație în domeniul aparatelor profesionale de cafea: aparatul Aguila 220. Consumul energetic extrem de redus sau posibilitatea de a prepara 240 de cafele espresso într-o singură oră sunt doar câteva dintre acestea. Dar poate cea mai atrăgătoare performanţă a aparatului Aguila 220 este faptul că prepară orice reţetă de cafea cu lapte prin simpla atingere a unui buton. Pentru un manager de companie sau un proprietar de restaurant, aparatul Aguila este un partener de nădejde, deoarece preia atenţia care trebuie acordată detaliilor, iar aceştia vor avea mai mult timp pe care să îl dedice angajatilor şi oaspeţilor lor”, explică Sonia Năstase, Country Manager, Nespresso România.

Aguila 220 este realizat in Elvetia și reușește să prepare orice rețetă de cafea cu lapte cu o precizie de ceasornicar, prin simpla atingere a unui buton. Cei care îl folosesc obțin băuturi excepționale, aidoma celor realizate de cei mai talentați barista.

Printre băuturile care pot fi preparate folosind Aguila 220 se numără ristretto, espresso, lungo, dar și patru feluri de pregătire a laptelui care poate fi adăugat peste cafeaua preparată, pentru a realiza un număr infinit de combinații, în funcție de cantitatea și modalitatea de preparare a laptelui: lapte rece, lapte cald, spumă de lapte rece, spumă de lapte cald. Cele 12 rețete One Touch predefinite sunt: Cortado, Cortado Lungo, Macchiatissimo, Flat white, Cappuccino Lungo, Cappuccino Chiaro, Cappuccino Freddo, Latte, Latte Piccolo, Latte Grande, Iced Latte, Iced Cappuccino (gheață adăugată).  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: