Stiri

Nestlé lansează OptiFibre pe piața din România

26 iun. 2018 < 1 min

Nestlé lansează OptiFibre pe piața din România

Reading Time: < 1 minut

Nestlé Health Science lansează în premieră în România OptiFibre, produs pe bază de fibre solubile 100% de origine vegetală cu efect prebiotic, care ajută la reglarea tranzitului intestinal. OptiFibre se dizolvă complet în alimente moi sau lichide, fără a afecta gustul sau consistența acestora, nu conține gluten, aditivi, arome artificiale.

Produsul este lansat sub conceptul „Poartă oversized de plăcere, nu de nevoie”. Designerul Wilhelmina Arz a creat special „Colecția OptiFibre”, care dorește să încurajeze femeile să se simtă bine în pielea lor și să adopte stilul oversized de plăcere si nu de nevoie. Pe 27 iunie 2018, începând cu ora 18:00, OptiFibre va fi lansat în cadrul evenimentului de prezentare a colecției de haine OptiFibre, la Club Oasis (Șoseaua Străulesti), gazda evenimentului fiind prezentatoarea TV Ela Crăciun. Invitatul special va fi Mihaela Bilic, unul dintre cei mai apreciati medici nutriționisti din România.

La nivel global, circa 30% din populație suferă de constipație, femeile fiind mai afectate decat bărbații. OptiFibre este recomandat persoanelor care suferă de tulburări de tranzit intestinal, de la adulți și copii cu vârsta peste 3 ani, până la femei însărcinate sau care alăptează.

„OptiFibre este un produs cu rol terapeutic în nutriție, ce are efect la nivel fizic, datorită proprietăților sale prebiotice, care ajută la reglarea trazitului intestinal, efect ce conduce inevitabil la o stare psihică pozitivă și la un stil de viață sănătos”, spune Anda Stănculescu, Business Development Manager la Nestlé Health Science.

Nestlé Health Science a fost fondată în 2011, ca o divizie a Grupului Nestlé.

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: