fbpx
Finanțe Stiri

Virgil Şoncutean, noul CEO al Allianz-Ţiriac Asigurări2 min

01/09/2016 2 min read

author:

Virgil Şoncutean, noul CEO al Allianz-Ţiriac Asigurări2 min

Reading Time: 2 minute

Virgil Şoncutean a preluat, de la 1 septembrie, funcţia de Director General al Allianz-Ţiriac Asigurări.

Virgil Şoncutean deţine o experienţă profesională de peste 15 ani în cadrul Grupului Allianz, experienţă dobândită atât pe plan local, cât şi pe plan internaţional. În perioada 2001-2006, timp de 6 ani, acesta a activat în Allianz-Ţiriac, în cadrul ariei Vânzări şi Managementul Vânzărilor. În perioada 2006 – 2012, a fost cooptat în echipa Allianz din Germania. În această perioadă, a coordonat programe de transformare organizaţională în entităţi ale Grupului Allianz din peste 20 de ţări, a condus Divizia de consultanţă în managementul distribuţiei din cadrul Allianz Group OPEX (actualmente Allianz Consulting), precum şi centrul de consultanţă regională CEEMA a Allianz Group OPEX.

În 2012, Rémi Vrignaud, cel care a condus Allianz-Ţiriac în perioada 2012-2016, l-a readus în România pentru a face parte din echipa de board a companiei, în calitate de Director Executiv Vânzări şi Distribuţie.

„Sunt mândru că povestea succesului Allianz-Ţiriac va fi continuată de un om din cadrul Allianz – Ţiriac – în primul rând, pentru că această decizie reprezintă încă o confirmare a faptului că am strâns în jurul meu o echipă excelentă, ale cărei merite sunt recunoscute“,  a precizat Rémi Vrignaud în ultima sa postare în calitate de CEO, pe reţeaua de socializare linked in.

“Sunt onorat să am misiunea de a prelua conducerea companiei Allianz-Ţiriac, după un mandat excelent executat de Rémi Vrignaud, într-un moment ce marchează 4 ani consecutivi de creştere profitabilă. Continuitate şi evoluţie – acestea sunt cele două elemente pe care le am în vedere în activitatea nouă şi provocatoare pe care tocmai o încep, în calitate de CEO Allianz-Ţiriac Asigurări. Vom continua să creştem afacerea în mod durabil. Îndrăznim să facem un nou pas spre viitor, dezvoltând Allianz-Tiriac ca pe o datorie morală pe care o avem faţă de clienţii, angajaţii, partenerii şi acţionarii noştri. Ne dorim să simplificam modelul de afacere prin digitalizare, să devenim mai agili şi să creştem viteza de răspuns la oportunităţile din piaţă astfel încât să rămânem prima opţiune în mintea şi în inima clienţilor şi a potenţialilor clienţi din România”, a declarant Virgil Şoncutean, CEO Allianz-Ţiriac.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *