fbpx
Stiri

NOËL, târgul cadourilor de designer aduce eroul cu pelerină roșie

29/11/2018

author:

NOËL, târgul cadourilor de designer aduce eroul cu pelerină roșie

Târgul cadourilor de designer, a ajuns la a zecea ediție și se desfășoară chiar înainte de Crăciun, pe 15 – 16 Decembrie, de super-Noul-Originalul-Entuziastul-Liberul-erou NOËL.

Anul acesta, SUPER-NOËL, eroul cu pelerină roșie, are răspuns la toate întrebările legate de Crăciun.

NOËL îți pune la dispoziție, de zece ediții, o selecție filtrată de design de obiect fresh, bijuterie contemporană, selecție fashion curatoriată, leather, beauty room (cosmetice), gourmet, artă. Târgul cadourilor de designer reunește, în 2018, o selecție de peste 100 designeri din România, Elveția, Bulgaria, Grecia, Argentina, pregătiți să îți ofere o călătorie fascinantă în lumea #DarurilorCuSuperPuteri.

Mai multe detalii găsiți aici: https://goo.gl/YjauRz

SUPER-NOËL, mascota NOËL, te ademenește cu darurile atent manufacturate de creativi, în atelierele lor. La NOËL, vei găsi doar obiecte în serie mică sau unice, potrivite fiecărui context pe care vrei să îl celebrezi de Sărbători.

Iar acolo unde e rost de #daruriCuSuperPuteri și de o atmosfera pe măsură, nu pot lipsi nici proiectele sociale și culturale: “Made în Roșia Montană”, Fundația “Pro Patrimonio” și “I Wonder” vor fi și anul acesta la NOËL și îi poți susține împreună cu noi, alegând un cadou dintre cele ce vor sprijini misiunea lor.

The Institute Space, Bd. Dacia, nr. 12, Cartierul Creativ, București.

Unde? Într-o locație fix de zece – The Institute Space, pe Bd. Dacia, nr. 12, fix în Cartierul Creativ.

Când? Sâmbătă, 15 decembrie & duminică 16 decembrie: 11.00 – 20.00

Contact: Alina Tudor, 0740 13 94 11, alina@organicventures.ro

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE