Business Companii Stiri

Noi funcționalități în platforma de tranzacționare Schimb Valutar Online de la Telekom Banking

15 apr. 2021 < 1 min

Noi funcționalități în platforma de tranzacționare Schimb Valutar Online de la Telekom Banking

Reading Time: < 1 minut

Telekom Banking, proiectul financiar dezvoltat în cadrul parteneriatului dintre Telekom Romania și Alior Bank, sucursala locală a uneia dintre cele mai mari bănci din Polonia, beneficiază de noi functionalități pentru platforma de tranzacționare valutară Schimb Valutar Online: înregistrarea 100% online în platformă, prin soluția de verificare a identității clienților prin video selfie, precum și aplicația de mobil Schimb Valutar Online.

Platforma Schimb Valutar Online funcționează independent de restul produselor și serviciilor incluse în oferta Telekom Banking și se adresează în special clienților interesați de operațiuni de tranzacționare valutară, la cursuri de schimb avantajoase, fără condiții de încasare a salariului sau accesarea unui pachet de cont curent.  

Carduri fără comisioane

Prin intermediul platformei, clienții pot transfera gratuit sumele tranzacționate, indiferent de valută, oriunde în lume, iar către alți utilizatori ai platformei pot trimite sau solicita bani ușor și rapid, direct către numărul lor de telefon sau adresa de e-mail. Clienții pot solicita carduri în EUR, USD și GBP fără comisioane de emitere și administrare, care le sunt livrate gratuit prin curier, oriunde în România, iar prima retragere de numerar din lună este gratuită, de oriunde din lume, indiferent de valoare. Utilizarea platformei este, de asemenea, gratuită.

”Platforma aduce siguranța de a tranzacționa valută în mediul online, ce poate fi considerat uneori vulnerabil, prin intermediul unei aplicații bancare ce beneficiază de cele mai moderne metode de protecție a datelor, iar sumele de până la 100.000 EUR sunt garantate de Fondul de Garantare a Depozitelor din Polonia”, a declarat Ana Cernat (foto), Director General al Alior Bank S.A. Varșovia – Sucursala București.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: