Antreprenori by eMAG Tech

Noile iPhone XS și Apple Watch Series 4, disponibile pe piața din România

28 sept. 2018 2 min

Noile iPhone XS și Apple Watch Series 4, disponibile pe piața din România

Reading Time: 2 minute

Noile iPhone XS/ XS Max și Apple Watch Series 4 au fost lansate azi pe piața din România de către iStyle, cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est.

Cele două variante ale noului iPhone, iPhone XS și iPhone XS Max, sunt disponibile într-un design care combină oțelul de calitate chirurgicală și cea mai rezistentă sticlă utilizată vreodată pentru un smartphone, în trei variante cromatice (auriu, argintiu și gri spațial). Ecranele Super Retină de 5,8 și 6,5 inchi (fiind  cel mai mare ecran văzut vreodată la un iPhone) acoperă integral partea frontală a dispozitivelor și oferă culori precise, HDR și tonuri de negru autentic.

Procesorul A12 Bionic, dotat cu tehnologie Neural Engine din noua generație, dă posibilitatea unor noi experiențe  de realitate augmentată. Funcționalitatea de identificare facială Face ID este și mai rapidă, iar sistemul revoluționar de camere duale permite ajustarea estompării fundalului pentru fotografiile realizate în modul Portret.

Noile iPhone XS și XS Max sunt disponibile la prețuri începând de la 5.000 de lei, respectiv 5.500 de lei.

Apple Watch Series 4 a fost complet reconceput și reproiectat pentru un stil de viață mai activ, mai sănătos și mai conectat. La nivelul designului, noutatea o reprezintă dimensiunea display-ului, între 40 și 44 mm, cu 30% mai mare comparativ cu versiunea anterioară. Pentru pasionații de sport, Apple Watch Series 4 detectează automat începerea și finalizarea exerciților fizice, include drumeții și pune la dispozitie funcții avansate pentru alergători, precum alerte de cadență și ritm. Pe scurt, Apple Watch Series 4 îți permite să faci totul de la încheietura mâinii, inclusiv să comunici prin Walkie-talkie cu prietenii sau să-i provoci la competiții unu-la-unu.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: