Management Stiri

Noile legi ale atractiei

16 oct. 2014 2 min

Noile legi ale atractiei

Reading Time: 2 minute

InnerLook Solutions a lansat “JobRight. Careers”, o platforma unica in Romania, care asigura compatibilitate in relatia angajat – angajator

InnerLook Solutions, o companie infiintata in urma cu un an a anuntat lansarea serviciului online “JobRight.Careers”, un serviciu unic pe piata din Romania, care a fost realizat pornind de la cele mai importante nevoi ale candidatilor si ale companiilor angajatoare privind gasirea cat mai rapida si cat mai exacta a partenerului profesional potrivit. “JobRight.Careers” – care poate fi accesat aici: https://jobright.careers/ – ofera functionalitati si caracteristici unice pe piata, printre care calculul compatibilitatii candidatului cu postul, informatii despre salariul de referinta, sau feedback direct. Platforma este un facilitator de comunicare intre candidati si companii, care isi propune sa devina in scurt timp partenerul de incredere al companiilor si al candidatilor, deoarece stie sa ii sfatuiasca si sa le faca cele mai bune recomandari pentru echipa lor de profesionisti, in cazul companiilor, sau pentru carierele lor, in cazul angajatilor. Cum functioneaza serviciul? Companiile si candidatii isi creeaza un cont pe “JobRight. Careers”, accesand astfel o intreaga lume virtuala de posibilitati, lume care este insa foarte bine ancorata in realitate. Candidatii au acces gratuit, in timp ce companiile pot opta pentru trei pachete de servicii. Mai mult, organizatiile pot beneficia de multe oferte promotionale disponibile pe o perioada limitata din momentul lansarii.

 “Pasiunea noastra sunt oamenii”, spune Georgiana Dragomir, Managing Director & Founder InnerLook Solutions. “Credem cu tarie ca sufletul companiilor sunt oamenii si de aceea am creat JobRight.Careers, prin care oamenii cei mai potriviti sa se intalneasca la locul potrivit si in momentul potrivit. Pe JobRight.Careers se regasesc companii si oameni care sunt interesati nu numai de ceea ce poti face, dar si de ceea ce iti doresti sa faci. Ne dorim ca aceasta inovatie sa lanseze un trend social numit JobRight”, adauga Georgiana Dragomir.

Beneficii pentru candidati:

  • Compatibilitate cu cerintele postului: pe baza unui algoritm atent construit este calculata compatibilitatea profilului candidatului cu postul pentru care doreste sa aplice.
  • Vizibilitate si transparenta: candidatii obtin informatii utile privind numarul celor care au aplicat la postul vizat, statusul aplicatiei lor si data la care se inchide procesul.
  • Comunicare bidirectionala cu companiile angajatoare: candidatii sunt conectati direct cu angajatorii, le pot pune intrebari si vor primi feedback referitor la aplicatia lor.
  • Consolidarea brandului personal: candidatii au posibilitatea de a se prezenta cat mai bine din punct de vedere profesional, cu scopul de a-si creste sansele de a obtine postul dorit.
  • Implementarea unui plan de cariera: candidatii isi pot dezvolta cariera si competentele profesionale prin utilizarea modului de webinar-ii si de certificari.

Beneficii pentru companii:

  • Contact direct cu candidatii de top
  • Viteza, pentru ca ofera modalitati rapide de urmarire si de selectare a viitoarelor talente
  • Vizibilitate, prin promovarea brandului de angajator.
  • Obtinerea informatiilor cele mai relevante pentru a lua cele mai bune decizii de angajare: referinte salariale predictive privind potrivirea candidatului cu postul, estimari privind volumul de candidati.
  • Crearea si gestionarea unei retele de candidati, talente pentru un viitor si extinderea razei de actiune catre pietele invecinate de forta de munca.

 

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: