Marketing Stiri

Nokia #Unitefor #Love, sub semnătura RAA

6 mart. 2018 2 min

Nokia #Unitefor #Love, sub semnătura RAA

Reading Time: 2 minute

Adrian Despot, Cristina Neagu și Marius Manole sunt parte din campania dezvoltată de Romanian Artists Agency pentru Nokia. Campania cuprinde 8 clipuri de promovare ce sunt distribuite în online, pe pagina de Facebook Nokia Mobile și aduce împreună oameni din domenii diferite, fie că este vorba de muzică, teatru, literatură, handbal, gastronomie sau skateboarding, debutanți și persoane consacrate.  

Mesajul campaniei se axează pe particularitățile cu care Nokia își prezintă noua serie de produse disponibile pe piață, telefoanele smart care au sistem de operare Android pur.

În campanie sunt implicate persoane publice, alături de tineri inspirați de ei: Adrian Despot și Andrada Crețu, Cristina Mazilu și Cătălina Triță, Cristina Neagu și Diana Lăscăteu, DJ Hefe și Mihnea Ferezan de la RoadKillSoda, Marius Chivu și Diana Bădică, Marius Manole și Ioana Mărcoiu, Mihnea Groșeanu și Iulia Constantin.

Adrian Despot este cel care a semnat fundalul sonor al video-ului care îi aduce împreună pe toți cei implicați în campanie.

Clipul final poate fi vizionat aici, iar pe pagina de Facebook Nokia exista si un concurs, care are drept premiu doua smartphones Nokia 8.

Celelalte clipuri sunt aici: Adrian DespotMarius ManoleCristina NeaguCristina MaziluMarius ChivuRazvan Hefe si Mihnea Groseanu.

#Unitefor #Love este prima campanie digitală de brand inițiată la nivel local de către HMD Global, compania care deține licența exclusivă a marcii Nokia pentru telefoane și tablete. HMD Global este “The Home of Nokia Phones”,

Echipele participante:

Romanian Artists Agency: Ana-Maria Apostoiu – Strategic Communications Director; Roxana Alexandru – Talent Manager; Adela Stoicescu – Account Manager

HMD Global: Daria Marinescu – Marketing Manager

Echipa de producție – DIUD

Andrei Gheorghe – Director

Mihai Pascu – Copywriter

Claudia Asanache – Producer / Account Manager

Boroka Biro – DOP

Raya Al Souliman – Assistant Director

Flavia Barabas – Scenographer

Ovidiu Saracan – Sound Director

Iulian Ioniță – Editor

Stefan Kanovici – Editor

Claudiu Trif – Editor

Echipa de digital: Anca Duma – DC Communication

Echipa de media: Andreea Radu – Ogilvy; Grațiela Cenoiu – Ogilvy

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: