Management Stiri

Nou birou RINF la Berlin

22 iul. 2015 < 1 min

Nou birou RINF la Berlin

Reading Time: < 1 minut

La doar doua luni de la deschiderea unui birou in Londra, RINF, o companie romaneasca de dezvoltare de software, consultanta si BPO inaugureaza un birou nou in Berlin

RINF, una dintre cele mai importante companii romanesti din domeniul IT, care ofera servicii specializate in dezvoltare de software, consultanta si suport multilingvistic isi continua planul de extindere internationala si deschide un nou sediu la Berlin, consolidand statutul de companie internationala fondata in Romania.

La numai doua luni de la deschiderea biroului din Marea Britanie, RINF mai bifeaza un capitol pe agenda extinderii internationale si inaugureaza un sediu in capitala Germaniei. Cu toate ca este o companie tanara, RINF a castigat rapid recunoastere internationala, expansiunea rapida in Europa atestand acest fapt. Extinderea companiei la nivel international demonstreaza excelenta specialistilor romani in domeniul IT. Astfel, doar intre 2008 si 2012, proiectele de outsourcing din Romania au generat peste 13.400 de locuri de munca.  

Aceasta dezvoltare se datoreaza faptului ca industria IT din Romania, la nivel de outsourcing este cotata pe locul noua la nivel mondial, avand tendinta ascendenta. Proiectele RINF sunt concentrate pe trei arii de competenta: platforme cloud, care utilizeaza arhitecturi elastice, integrari crossplatform sau hardware-software si suport multilingvistic pentru utilizatori. Aceste elemente sunt relevante pentru companiile care avanseaza in programele proprii de digitalizare in cautarea acelei flexibilitati care sa le permita sa preintampine schimbarile disruptive din piata.

Decizia de a alege Berlinul se bazeaza pe portofoliul in extindere, ce cuprinde de asemenea proiecte desfasurate in parteneriat cu companii germane, care in 2014 au insumat aproximativ 20% din cifra de afaceri a companiei. Deschiderea companiilor din Berlin si Hamburg vizeaza bineinteles si colaborari cu parteneri de afaceri din sud-estul Europei.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: