Management Stiri

Nou președinte la Berarii României

22 ian. 2020 < 1 min

Nou președinte la Berarii României

Reading Time: < 1 minut

De la începutul acestui an, membrii Asociației Berarii României l-au numit în funcția de președinte pe Dan Robinson, Managing Partner, Heineken România.

Noul președinte al Asociației Berarii României, Dan Robinson, Managing Director, Heineken România a preluat funcția de la Lucian Ghinea, Director General al Bergenbier, companie, parte a grupului Molson Coors, care a reprezentat asociațuia pe parcursul anilor 2018 și 2019.

„Suntem mândri că Heineken România este unul dintre fondatorii Asociației Berarii României și este o onoare pentru mine să preiau rolul de Președinte al Asociației. Pe lângă contribuția semnificativă pe care sectorul berii îl are asupra economiei, ne bucurăm să fim prezenți în viața consumatorilor români. Aștept cu nerăbdare să colaborăm cu toți partenerii noștri pentru a consolida impactul pozitiv al berii în România”, a declarat Dan Robinson.

Dan Robinson este Managing Director la Heineken România din octombrie 2018. Acesta s-a alăturat companiei în 2005 și, de atunci a ocupat mai multe funcții manageriale pe piețele din Marea Britanie și Olanda. Anterior numirii din România, Robinson a fost Managing Director, Europe Export and Global Duty Free la Heineken Amsterdam.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: