Marketing Stiri

Nou sef la Golin

12 ian. 2015 3 min

Nou sef la Golin

Reading Time: 3 minute

Hortensia Nastase nu a parasit compania, ci a fost promovata. Ea a devenit vicepresedinte al grupului Lowe din ianuarie 2015 si va coordona agentiile creative din cadrul grupului: Lowe&Partners (creatie), Golin (PR) si Vibe (BTL).

Atributiile Hortensiei Nastase la conducerea Golin Romania sunt preluate de Monica Botez, care devine Managing Partner al agentiei.

In acest moment, structura de management a grupului Lowe este formata din Veronica Savanciuc, Presedinte & CEO, Octav Popescu, COO & Vicepresedinte Media & Digital Services si Hortensia Nastase, Vicepresedinte Creative Services.

“In Golin, Hortensia a creat o poveste de succes, a construit o echipa valoroasa profesional si uman, a initiat parteneriate puternice si de lunga durata cu clientii si a pus Romania pe harta unei retele internationale valoroase. Numirea ei in pozitia de Vicepresedinte al grupului nostru pentru agentiile creative reprezinta o recunoastere a rezultatelor ei si a talentului cu care a construit o echipa de vis. Echipa noastra va fi inspirata de stilul ei de management, iar clientii vor beneficia de experienta si energia ei”, a declarat Veronica Savanciuc, Presedinte & CEO al grupului Lowe.   

Nastase a fost Managing Partner Golin in perioada 2008-2014, timp in care agentia a devenit un jucator de top in piata de relatii publice din Romania. Anul trecut, Golin a marcat o premiera pe piata, fiind singura agentie din Romania plasata pe primul loc in cele doua clasamente ale industriei: Agentia Anului in cadrul Romanian PR Award, cel mai important festival local de specialitate (titlu castigat de asemenea si in anul 2010) si agentia #1 in Romania la BizPR Awards 2014, competitia care analizeaza si recunoaste performanta agentiilor de PR si imaginea pe care acestea o au in randul clienţilor.

Cu peste 15 ani experienta in comunicare, Nastase este primul specialist de PR din industria locala care a fost ales in Consiliul Director IAA si singurul consultant de PR invitat sa fie lector in programul MBA al CityU in Romania.

 “In doar doua generatii, publicitatea a evoluat de la anunturi prin care iti vindeai camionul la o forma extrem de sofisticata si versatila de schimbare a perceptiilor si comportamentelor. Generatia noastra de comunicatori cred ca este cea mai norocoasa, dar si cea mai provocata. Vad oportunitatea de evolutie si un imens potential in agentiile noastre creative, iar noul meu rol este acela de a le materializa si potenta. Voi avea alaturi cei mai buni si pasionati oameni si cei mai perfectionisti clienti, deci ma astept la o calatorie galvanica”, declara Nastase.

Monica Botez, Managing Partner, Golin RomaniaMonica Botez s-a alaturat echipei Golin in anul 2008, ca PR Manager, a devenit Head of Corporate Division in 2011 si Partener in 2012. Cu peste 10 ani de experienta in PR, Botez este mintea strategica din spatele unor clienti de renume din portofoliul Golin, precum AFI Europe, Biroul de Informare al Parlamentului European, Electrolux, Franklin Templeton Investments, Orange, PeliFilip, PepsiCo (Lay’s, Lipton, Pepsi, Prigat), Schneider Electric, Tradeville, YUM (KFC, Paul, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery). Botez este recunoscuta pentru profesionalismul, perfectionismul si pasiunea cu care isi inspira echipa si isi consiliaza clientii.

„Succesul echipei Golin din ultimii ani poarta din plin amprenta Monicai Botez, un om admirat de echipa, iubit de clienti si respectat de piata. Sunt foarte increzatoare ca Monica va continua sa scrie povestea Golin Romania cu pasiune, profunzime si umor si sunt norocoasa ca imi este partener de cursa lunga”, spune Nastase.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: