Companii Lifestyle

Cum arată noua Dacia Duster – Galerie Foto

30 aug. 2017 < 1 min

Cum arată noua Dacia Duster – Galerie Foto

Reading Time: < 1 minut

A doua generație Dacia Duster va fi prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt, cu un exterior nou și schimbări majore la interior, potrivit companiei.

Duster, primul SUV al mărcii Dacia, a fost lansat în 2010 și de atunci a reușit vânzări de peste un milion de unități la nivel global.

La exterior, noul Duster vine cu faruri redesenate, într-un ansamblu LED repartizat în trei segmente, care formează blocuri optice ample, ce încadrează calandrul specific modelului. Capota reliefată și scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale contribuie la impresia de robustețe și off-roader veritabil a mașinii.

Parbrizul este poziționat cu 100 mm mai în față și mai înclinat în comparație cu cel al modelului actual, iar în partea din spate a aripilor laterale frontale se remarcă ornamente de culoare neagră. Pasajele roților ies mai mult în relief și noul Duster vine în premieră cu jante din aliaj de 17 țoli. Stopurile marchează semnătura luminoasă Dacia, cu 4 carouri de culoare roșie.

Interiorul este complet nou și va beneficia de materiale de calitate, Dacia rezervând însă detaliile pentru prezentarea oficială de la Frankfurt.

One Comment
  1. Dacia a depășit borna de 2.000.000 de modele Duster produse la Mioveni - Revista Biz
    […] În România, modelul s-a instalat încă din primul an de comercializare în postura de lider al segmentului SUV, pe care și-a consolidat-o odată cu lansarea celei de-a doua generații, în 2017. […]

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: