fbpx
Companii Stiri

Schimbari in marketingul URBB2 min

10/06/2014 2 min read

Schimbari in marketingul URBB2 min

Reading Time: 2 minute

Paul Markovits este noul Vice-Presedinte de Marketing al United Romanian Breweries Bereprod (URBB), incepand cu aceasta luna. Din aceasta functie, Paul Markovits va gestiona strategia de marketing pentru toate marcile companiei: Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness, Granini si Bilbor.

Roccos Cosmatos este cel care a detinut aceasta pozitie in perioada mai 2012 si pana in prezent, la incheierea mandatului.

Paul Markovits are peste 20 de ani de experienta in marketing, in care a coordonat campaniile de promovare pentru marci puternice precum P&G, Vodafone, cat si marci de bere.

In varsta de 46 de ani, Paul Markovits a absolvit California State University Chico cu un master in International Marketing Communication si cursuri de perfectionare la INSEAD. In plus, in anul 2010, a primit din partea International Advertising Association Romania (IAA) distinctia “IAA excellence Award for Marketing Innovation”.

“Paul Markovits este un profesionist cu un background impresionant: peste doua decenii de activitate in marketing. Din luna iunie, Paul va conduce echipa de marketing URBB si am mare incredere ca va aduce un plus de valoare proiectelor companiei noastre si va continua sa construiasca identitatea de neconfundat a marcilor noastre”, a declarat Hezy Ovadia, Presedinte URBB.

Acesta a continuat si a spus ca doreste sa ii multumeasca lui Roccos Cosmatos pentru toate proiectele pe care le-a coordonat in ultimii doi ani, “precum campania Tuborg din anul 2013, ce a adus o inovatie pe piata berii din Romania, un ambalaj unic si o noua campanie de comunicare dinamica si lansarea Skol 100% malt.”

 “Ma simt onorat sa preiau aceasta functie. Sunt incantat de echipa de profesionisti pe care am gasit-o aici si sunt mandru sa fac parte din echipa ce construieste imaginea unor marci cunoscute, ce au castigat inima consumatorilor la nivel global. Imi doresc ca impreuna sa cream performanta, dand si mai multa valoare brandurilor premium pe care portofoliul URBB le detine pe piata bauturilor din Romania: bere, bauturi racoritoare si apa minerala”, a declarat Paul Markovits, Vice-Presedinte Marketing URBB.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *