Stiri Tech

NXP Semiconductors România va depăși 500 de angajați

17 mai 2019 < 1 min

NXP Semiconductors România va depăși 500 de angajați

Reading Time: < 1 minut

NXP Semiconductors România a inaugurat astăzi noul sediu din București, în clădirea Campus 6.1, lângă Universitatea Politehnica din București, pentru a acomoda creșterea previzionată a echipei din Romania la peste 500 de angajați, în cursul anului 2019. “Este un titlu de mândrie pentru echipele NXP din România că tehnologiile dezvoltate aici sunt folosite extensiv la nivel global în soluții dintre cele mai diverse, de la industria auto la cea de comunicații. Comunitatea noastră de profesioniști a crescut de 100 de ori în cei 19 ani de la înființare și ne propunem să ne punem amprenta în continuare pe ceea ce înseamnă tehnologii inovatoare la nivel global ”, a declarat Radu Pavel, Country Manager al NXP Semiconductors România, în cadrul unei întâlniri cu presa.

Centrul de cercetare și dezvoltare NXP Semiconductors România are o istorie de peste 19 ani, având focusul principal pe crearea și dezvoltarea de soluții software și hardware pentru industriile de automotive, comunicații digitale și IoT (Internet of Things), fiind principalul contribuitor NXP în EMEA în generarea de patente software pentru aceste industrii.

Software-ul creat de inginerii din București este prezent în fiecare automobil modern, în produse inteligente dedicate pieței de consum și în soluții de infrastructură pentru telecomunicații de mare viteză și consum redus de putere.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: