Companii Stiri

O nouă reprezentanță Kärcher Center se deschide în București

12 mai 2021 < 1 min

O nouă reprezentanță Kärcher Center se deschide în București

Reading Time: < 1 minut

Kärcher inaugurează cea de-a șaptea reprezentanță din țară. Noul Kärcher Center este situat în Militari Shopping din Bulevardul Iuliu Maniu 560A, București.

Aici vor fi listate peste 500 de produse atât pentru uz casnic cât și profesionale. În categoria aparatelor de uz casnic clienții vor putea găsi aparate de curățat cu presiune, mult apreciatele aspiratoare umed-uscate multifuncționale, aspiratoarele de geamuri, aparatele de curățat cu aburi, aparate electrice de curățat podeaua, produse destinate curățarii și întreținerii grădinilor cât și o varietate de detergenți și accesorii.. Din categoria aparatelor profesionale, sunt prezente următoarele categorii: mașini de măturat, aspiratoare profesionale, mașini de frecat – aspirat.

“Această investiție este parte din planul nostru de creștere accelerată care vizează o dublare a cifrei de afaceri în următorii cinci ani. Deși produsele Kärcher au acoperire națională prin marile rețele de retail și prin rețeaua de dealeri autorizați, Kärcher Centers oferă în plus clienților experiența 360 de grade a universului Kärcher, prezentând peste 500 de articole și asigurând consultanță tehnică în probleme de curățare din orice domeniu, consiliere personală în decizia de cumpărare, demonstrații de produs, servicii de închirirere aparate și extragaranție. Acesta este locul unde putem face demonstrația misiunii noastre: Kärcher are soluția pentru orice sarcină de curățare din orice domeniu”, a declarat Monica Iavorschi, Director General Kärcher România.   

În ultimii cinci ani, business-ul Kärcher România s-a dublat iar în 2020 am înregistrat o cifră de afaceri de 23 milioane de euro, având o creștere de 17% față de anul anterior.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: