Companii Stiri

Schimbari in managementul Telekom Romania

15 apr. 2016 2 min

Schimbari in managementul Telekom Romania

Reading Time: 2 minute

Frantisek MalaGrupul Telekom Romania a anuntat o serie de schimbari la nivelul echipei de management, care intra in vigoare de la data de 1 mai 2016. Astfel, Frantisek Mala va prelua functia de Director Executiv Comercial pe Segmentul Rezidential Romania, inlocuindu-l pe Mathias Hanel. Frantisek Mala va fi responsabil de coordonarea activitatilor destinate clientilor rezidentiali, centrate pe initiativele comerciale. Frantisek Mala are peste 15 ani de experienta in domeniul telecomunicatiilor in T-Mobile Cehia si in alte companii apartinand grupului Deutsche Telekom. Inainte de a se alatura Telekom Romania, a detinut pozitia de Director Executiv Segment Rezidential in cadrul T-Mobile Cehia.

 

 

Ladislav PetenyiLadislav Petenyi va fi numit Director Executiv Strategie, Transformare si Servicii Wholesale Romania, urmand sa fie responsabil de procesul global de strategie al Telekom Romania si sa conduca la nivel operational procesul de transformare. De asemenea, Ladislav Petenyi, care il va inlocui in acest rol pe Gunnar Pahnke, va coordona activitatile wholesale ale grupului de companii. Ladislav Petenyi are o experienta de peste 23 de ani in domeniul telecomunicatiilor. A condus cu succes integrarea, fuziunea si procesul post-fuziune al Slovak Telekom si T-Mobile Slovacia. Inainte de a se alatura Telekom Romania, a detinut pozitia de Senior Manager pentru Transformare in cadrul Slovak Telekom.

 

 

????????????????????????????????????Mihaela Ionita va fi, de la 1 mai, Director Juridic, Relatii ale Companiei si Conformitate Romania, urmans sa coordoneze activitatile juridice, de reglementare si de securitate, cu scopul de a stabili si mentine deschise canalele de comunicare cu diversi factori decizionali si organisme guvernamentale pentru a atinge obiectivele companiei, preluand responsabilitatile lui Emmanuel Sordet in acest rol. Mihaela Ionita are 17 ani de practica juridica, din care 14 ani in industria de telecomunicatii si 10 ani in grupul de companii Telekom Romania. Anterior acestei pozitii, Mihaela Ionita a coordonat Divizia Juridica Romania a grupului de companii Telekom Romania.

Frantisek Mala, Ladislav Petenyi si Mihaela Ionita vor raporta Directorului General al grupului de companii Telekom Romania, Miroslav Majoros. De asemenea, Emmanuel Sordet – Director Executiv Relatii ale Companiei Romania, Olaf Lausen – Chief of Staff si Director Dezvoltarea Afacerii Romania si Andreas Grünewald – Director Executiv Managementul Aprovizionarii Romania, vor parasi compania la 30 aprilie 2016.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: