fbpx
Finanțe Stiri

Oferta BT pentru clientii Volksbank cu credite in franci elvetieni

07/04/2015

author:

Oferta BT pentru clientii Volksbank cu credite in franci elvetieni

In contextul achizitionarii Volksbank Romania, Banca Transilvania, in  calitate de actionar majoritar al Volksbank Romania, face publica oferta destinata clientilor VBRO cu imprumuturi in franci elvetieni. Aproximativ 18.300 de clienti ai Volksbank Romania pot beneficia, la cererea acestora, de solutiile oferite de BT.

Incepand cu 4 mai a.c. clientii Volksbank Romania vor fi contactati telefonic si invitati la o intalnire, la unul dintre sediile VBRO. BT va acorda prioritate cazurilor sociale si clientilor care, in ciuda greutatilor generate de cresterea cursului CHF din ultimii ani, au ramas buni platnici.

Conversia se va realiza la cursul BNR din data semnarii documentatiei in fata notarului public, iar clientii care doresc conversia creditelor din CHF in lei sau in euro vor beneficia de reducere de 22,5%. La acest procent se adauga comisionul de risc platit efectiv de clienti pe tot parcursul derularii creditului. Valoarea efectiva a reducerii totale difera astfel in functie de situatia fiecarui client in parte, tinandu-se cont de soldul creditului, de eventuale restante si penalitati sau de situatiile particulare in care comisionul de risc/administrare a fost deja recuperat de la Volksbank Romania de catre clienti. Calcularea comisionului de risc/administrare se va stopa pentru toti clientii aflati in prezent in portofoliul Volksbank Romania si care au semnat cu Volksbak Romania contracte de credit in valuta CHF, iar sumele deja platite de clienti in contul acestui comision, se vor returna prin diminuarea creditului in sold. Decizia privind inghetarea cursului CHF la nivelul din 31 decembrie 2014, se va prelungi cu o luna, pana la 17 mai.

Stoparea calculului comisionului de risc/administrare se va aplica inclusiv pentru clientii aflati in prezent in portofoliul Volksbank Romania si care au semnat contracte de credit cu Volksbank Romania atat in lei, cat si in euro si USD.

BT pune la dispozitie un numar dedicat, 0800.800.881, apelabil gratuit, din orice retea nationala, fixa sau mobila, precum si adresa de email btvolksbank@btrl.ro.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE