OPEN FOR BUSINESS

Open For Business: Biz susține sectorul HoReCa din România

12 oct. 2020 < 1 min

Open For Business: Biz susține sectorul HoReCa din România

Reading Time: < 1 minut

Echipa Biz lansează Open For Business, un proiect special prin care vrem să susținem sectorul HoReCa, grav afectat de restricțiile impuse în urma pandemiei de COVID-19.

Open For Business se înscrie în cadrul strategiei Biz de a sprijini businessul românesc pentru ca acesta să rămână deschis, funcțional și să contribuie la revenirea întregii societăți după această perioadă dificilă pe care o traversăm, alături de portalul BizRomania și de secțiunea BizRemote.

„Suntem din nou alături de oamenii care fac lucrurile să se miște în această țară. Credem că întreaga economie trebuie să funcționeze cât mai bine, pentru că asta va însemna atenuarea impactului negativ puternic al pandemiei. Pentru că businessul trebuie să continue. Open For Business este locul unde vocea HoReCa se poate face auzită și unde putem să arătăm, prin puterea exemplului ce fac companiile din domeniu, ce soluții găsesc, ce probleme au și cum putem trece mai ușor prin această situație”, a declarat Marta Ușurelu, owner Biz.

În cadrul secțiunii Open For Business, de pe site-ul revistabiz.ro, veți regăsi interviuri, articole și opinii cu și despre oamenii din sectorul HoReCa, în care vom analiza strategiile, soluțiile și inovațiile care mențin deschis acest domeniu de business. Vom căuta, alături de profesioniștii și specialiști din industrie, să promovăm cele mai bune practici pentru ca businessul să poată continua în această perioadă.

Ca de fiecare dată, vă invităm să ne scrieți ce probleme întâmpinați, ce opinii aveți, va așteptăm întrebările și ideile pentru a susține acest sector în particular și economia în general.

Persoanele și businessurile din domeniu interesate să-și spună punctul de vedere ne pot scrie pe biz@revistabiz.ro.

Foto © Volodymyr MelnykDreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: