Stiri Tech

Orange lanseaza 4G la metrou si 4G+ in 6 orase

18 sept. 2014 < 1 min

Orange lanseaza 4G la metrou si 4G+ in 6 orase

Reading Time: < 1 minut

Orange Romania a anuntat ca, incepand cu 18 septembrie, a extins acoperirea 4G la metroul bucurestean. In prezent, reteaua 4G a Orange acopera peste 1.300 de localitati, adica 48% din populatie si 78% din populatia urbana a Romaniei.

De asemenea, operatorul a lansat comercial tehnologia 4G+, care poate oferi viteze de transfer de pana la 300 Mbps, in 6 orase: Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Galati. Serviciile 4G+ sunt disponibile pentru toti clientii care au abonament Pantera sau Business Open si terminale compatibile. Primul terminal compatibil 4G+ disponibil in oferta Orange este Samsung Galaxy S5.

Potrivit lui Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România, in trimestrul doi al acestui an, Orange a vandut de 4 ori mai multe terminale 4G si numarul utilizatorilor de internet mobil care folosesc peste 250 MB pe luna a crescut si el de 2,5 ori. Ducarroz a adaugat ca circa 30% dintre clientii Orange folosesc serviciile de internet mobil.

Clientii Orange care isi reinnoiesc contractul de abonament vor primi bonus de 1 GB pe luna un numar de luni egal cu cel al anilor de cand sunt in retea. De exemplu, un client aflat in reteaua Orange de 10 ani va primi cate 1 GB de internet 4G pe luna timp de 10 luni.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: