Management

“Oscarul” companiilor

2 mart. 2015 < 1 min

“Oscarul” companiilor

Reading Time: < 1 minut

Oglinda, oglinjoara, care este cel mai valoros proiect de resurse umane din tara? Raspunsul la aceasta intrebare il vom afla pe 25 martie cu ocazia Galei Premiilor de Excelenta, organizate de HR Club, asociatia profesionistilor de resurse umane

40 de companii din România, care au implementat de-a lungul ultimului an proiecte de resurse umane cu un impact puternic pentru organizatie s-au inscris la Gala Premiilor de Excelenta HR Club, unul dintre cele mai prestigioase evenimente de HR ale anului. Gala isi propune sa recunoasca profesionalismul in resurse umane prin acordarea celor mai inalte distinctii din domeniu. Pe 25 martie vor fi acordate premiile pentru doua categorii, cu sase sectiuni. In prima categorie se va premia managementul general si vor fi acordate premii pentru managerul de linie al anului si pentru echipa CEO-HR a anului.

La cea de-a doua categorie se vor rasplati proiecte de resurse umane si se vor acorda patru premii – pentru recrutare si selectie, pentru managementul performantei si recompensarii, pentru formare si dezvoltare, dar si pentru strategia de resurse umane. La fiecare editie, dupa desemnarea celor mai valoroase proiecte de resurse umane ale anului, in cadrul Galei Premiilor de Excelenta HR Club, este editat “Manualul de bune practici in Managementul Resurselor Umane”, un volum ce contine detalierea celor mai apreciate proiecte de catre juruil Galei. Cea mai recenta editie a manualului cuprinde peste 30 de studii de caz, proiecte inscrise in competitie la Gala Premiilor de Excelenta din anul 2014 si este disponibila aici.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: