BizRemote by certSIGN Stiri

BizRemote: Pago încurajează plățile în siguranță, de acasă, timp de cel puțin 30 de zile

12 mart. 2020 2 min

BizRemote: Pago încurajează plățile în siguranță, de acasă, timp de cel puțin 30 de zile

Reading Time: 2 minute

Pago, aplicația românească pentru plăți, devine integral gratuită pentru toți utilizatorii săi, cu scopul de ajuta la limitarea extinderii COVID-19. Gratuitatea se aplică automat pentru toți utilizatorii timp de cel puțin 30 de zile, începând cu 12 martie 2020.

Pago a ajuns la 2 milioane de facturi plătite și peste 135.000 de utilizatori în România, va fi disponibilă gratuit pentru orice fel de plăți, timp de 30 de zile, cu posibilitatea prelungirii. În perioada menționată toți utilizatorii vor beneficia de aplicație gratuit, fără limită la plăți de facturi, suspendându-se în perioada menționată pragul de 5 facturi sau limitările pentru anumite funcționalități (ex. plata de taxe și impozite) pentru care ar fi fost necesară activarea unui abonament Premium sau Nelimitat.

Astfel, utilizatorii actuali și cei viitori vor putea realiza un număr nelimitat de plăți, fără a necesita activarea unui abonament cu plată. Obiectivul este de a ajuta utilizatorii să evite aglomerațiile și plățile cash, care le pot pune sănătatea în pericol, în contextul răspândirii virusului COVID-19.

Pago a fost creat pentru a evita statul la cozi și pentru a simplifica plata facturilor, asigurărilor, reîncărcărilor de credit pe mobil, a taxelor și impozitelor. În acest moment, știm că statul la cozi ne poate afecta și sănătatea. Simțim că este de datoria noastră să facem tot ce putem pentru a minimiza răspandirea virusului COVID-19. De aceea, am hotărât să eliminăm nevoia unui abonament cu plată pentru utilizarea unor funcționalități ale aplicației. Sperăm că, astfel, cât mai mulți oameni, mai ales cei aflați la risc de îmbolnăvire, vor evita statul la coadă și vor trece cu bine peste această perioadă., a declarat Adrian Cighi, co-fondator Pago.

În acest moment, aplicația permite plata facturilor către peste 260 de furnizori de utilități locali și naționali (aproximativ 95% dintre furnizorii din România), plata taxelor și impozitelor locale prin integrarea cu ghiseul.ro, reîncărcări de credit pe mobil, realizarea de asigurări RCA și de călătorie și realizarea de donații către 15 ONG-uri din România.

Pentru mai multe știri, informații și sfaturi pentru companii legate de continuitatea businessului în condițiile actualei pandemii COVID-19 accesează secțiunea specială BizRemote.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: