Lifestyle Stiri

Tazz by eMAG livrează preparatele Hard Rock Cafe

4 iun. 2020 < 1 min

Tazz by eMAG livrează preparatele Hard Rock Cafe

Reading Time: < 1 minut

Preparatele din mediul Hard Rock Cafe pot fi savurate din această săptămână nu doar pe terasa celebrului restaurant, ci și de acasă sau de la birou, în premieră, prin intermediul serviciului de livrare la domiciliu Tazz by eMAG

Cele mai populare produse din meniul Hard Rock Cafe sunt disponibile zilnic, în intervalul 12.00-21.00, direct din aplicația Tazz by eMAG, care poate fi accesată din AppStore sau Google Store, dar și online pe www.tazz.ro. Livrările acoperă o arie de 10 km în București, iar în luna iunie clienții beneficiază de gratuitate.

„Perioada dificilă pe care o traversăm cu toții ne-a provocat să găsim noi moduri prin care să rămânem alături de clienții noștri, aducând gusturile Hard Rock Cafe mai aproape de ei, pentru a fi savurate de acasă. Pentru a le mulțumi tuturor, marcăm lansarea acestui serviciu cu o reducere de 15% la comenzile de steak burgers din această lună și livrare gratuită, iar plata contactless completează promisiunea noastră pentru o experiență de calitate și sigură”, a declarat Marius Băban, Directorul General Hard Rock Cafe București.

 „Suntem încântați că putem livra, în exclusivitate, la domiciliul clienților, puțin din atmosfera Hard Rock Cafe și să creștem astfel oferta de produse disponibile în București și în împrejurimi, astfel încât să satisfacem cât mai multe gusturi”, a spus Alin Șerban, CEO Tazz by eMAG.

Pentru o experiență cât mai sigură, plata se poate face contactless, iar pentru comenzile de steak burgers efectuate în luna iunie, clienții primesc o reducere de 15%. Pentru toate comenzile efectuate pe Tazz by eMAG nu există o limită de comandă minimă. 

Meniul disponibil prin livrarea la domiciliu include o selecție variată de aperitive, salate, burgeri și steak burgeri, dar și specialități ale casei, garnituri, deserturi și băuturi.

Foto: © Mohamed Ahmed Soliman | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: