Stiri Tech

Performanță în gaming, cu căști dezvoltate împreună cu jucătorii profesioniști

aug. 1, 2020 2 min

Performanță în gaming, cu căști dezvoltate împreună cu jucătorii profesioniști

Reading Time: 2 minute

Razer a prezentat oficial căștile special concepute pentru sporturile electronice: BlackShark V2. Grație  noilor  difuzoare TriForce Titanium 50mm, a microfonulu HyperClear Cardioid cu placă de sunet pe USB, a tehnologiei de passive noise cancellation și a noilor THX Spatial Audio Game Profiles, BlackShark V2 sunt cele mai versatile căști de gaming multi-platform cu fir. De asemenea, noile căști au fost dezvoltate și testate cu participarea unora dintre cei mai buni jucători profesioniști din lume.

În sporturile electronice, claritatea sunetului și a comunicării sunt deosebit de importante. Abilitatea de a sesiza și cel mai discret indiciu audio și cea de a comunica în mod clar cu coechipierii poate face diferența dintre o victorie glorioasă și clasarea pe ultimele locuri.  Pentru BlackShark V2, Razer a dezvoltat difuzoare de 50mm complet noi, care, combinate cu un microfon special calibrat și cupe care oferă o performanță superioară în blocarea în mod pasiv a zgomotului din mediul înconjurător, se constituie într-o triplă amenințare pentru adversari. Utilizatorii noilor căști se vor bucura de sunet fidel, comunicare clară și zgomot ambiental redus la minimum.

Difuzoare calibrate

 Folosind diafragme acoperite cu titaniu, urmând un design revoluționar original, difuzoarele TriForce Titanium separă frecvențele audio și permit reglajul individual al înaltelor, mediilor și joaselor. Rezultatul este un sunet foarte clar în zona frecvențelor înalte, o arie medie foarte bogată și un bass cu adevărat puternic.

Difuzoarele TriForce sunt complementate de tehnologia THX Spatial Audio, o soluție avansată de poziționare audio care asigură acuratețe și o experiență captivantă a sunetului din joc, ea fiind compatibilă cu surse de grade, calibrată pentru urechile fiecărui jucător. Tehnologia THX Spatial Audio ușurează considerabil detectarea adversarilor, evitarea gloanțelor și identificarea diferitelor amenințări din jur, oferind astfel utilizatorilor bine-cunoscutul ”avantaj unfair”, caracteristic produselor Razer. stereo, 5.1 și 7.1. Algoritmii avansați și tehnologia de modelare audio din tehnologia THX, combinate cu posibilități de personalizare neîntâlnite până acum, asigură o redare audio de 360 de grade.

Placa de sunet pe USB oferă un control avansat a microfonului, permițând o calibrare și mai bună. Datorită opțiunilor Mic Boost, Voice Gate, Volume Normalization, Microphone Equalizer și Ambient Noise Reduction, jucătorii pot personaliza redarea vocii estompând sunetul ambiental care poate interfera cu procesul de comunicare dintre membri echipei.

Razer BlackShark V2 este disponibil la prețuri pornind de la 109,99 euro.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: