Companii

Palatul Telefoanelor de vanzare

24 sept. 2014 2 min

Palatul Telefoanelor de vanzare

Reading Time: 2 minute

palatul telefoanelorCa parte a strategiei companiei de a capitaliza portofoliul de proprietati imobiliare, Telekom Romania Communications scoate la vanzare trei proprietati din centrul Bucurestiului, si anume: Palatul Telefoanelor, cladirea Tandem si proprietatea din strada Matei Millo, avand un pret de pornire de 21.600.000 euro. Valoarea de piata a pachetului este la nivelul altor proprietati similare ca dimensiune si relevanta si a fost stabilita de evaluatori independenti. Tranzactia va fi derulata prin intermediul unei licitatii, iar castigatorul va fi entitatea cu cea mai avantajoasa oferta atat in ceea ce priveste pretul, cat si alte conditii relevante in context. 

Pentru a participa in licitatie, entitatile interesate trebuie sa furnizeze o scrisoare de garantie si sa depuna ofertele pana la data de 20 octombrie 2014. Pentru Palatul Telefoanelor, Telekom Romania Communications S.A. va urma toti pasii juridici prevazuti de legislatia in vigoare privind monumentele istorice.

”Strategia noastra imobiliara este in linie cu scopul nostru de a deveni furnizorul convergent numarul 1 de servicii de telecom si divertisment din Romania. Aceasta presupune sa ne concentram atentia asupra activitatilor noastre principale si sa capitalizam activele din zone secundare, inclusiv portofoliul imobiliar”, a afirmat Andreas Grünewald, Director Executiv Managementul Aprovizionarii, Telekom Romania Group.

2014.09.24 harta proprietati vanzarePalatul Telefoanelor este construit in stilul art deco si are un teren de 1.893 metri patrati si o suprafata totala construita la sol de 1.702 metri patrati. Proprietatea Tandem are un teren de 5.039 metri patrati si o suprafata totala construita la sol 2.030 metri patrati, in timp ce proprietatea Matei Millo are un teren de 1.783 metri patrati.

Intreaga lista a proprietatilor de vanzare sau inchiriere este disponibila pe site-ul dedicat.

© Albertophotography | Dreamstime.comBucharest Night Scene 7 Photo

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: