Business Companii Stiri

Coca-Cola HBC România: cel mai dorit angajator din industria FMCG

12 iul. 2019 2 min

Coca-Cola HBC România: cel mai dorit angajator din industria FMCG

Reading Time: 2 minute

Coca-Cola HBC România rămâne cel mai dorit angajator din industria bunurilor de larg consum din România, pentru al cincilea an la rând, potrivit ”Topului celor mai Doriți Angajatori în 2019”, întocmit de Catalyst Solutions.

Compania a plătit beneficii în valoare de peste 1,58 milioane de euro în 2017, asigurându-le angajatilor săi programe de dezvoltare personală și profesională sau un mediu de muncă deschis, sigur și incluziv, se arată în cel mai recent ”Raport de Sustenabilitate Coca-Cola HBC”.

Peste 95% dintre angajații Coca-Cola care au participat la programe de dezvoltare a celor cu potențial au promovat la cel mult un an de la încheierea programului, conform datelor companiei.

”Suntem onorați să ne menținem în topul preferințelor oamenilor atunci când vine vorba despre alegerea unui loc de muncă. Pentru noi, oamenii mulțumiți de locul în care muncesc și pasionați de ceea ce fac  reprezintă cheia succesului nostru. Pentru că, la finalul zilei, ceea ce ne dorim este să reușim să creăm un mediu de lucru în care oamenii pot învăța, pot crește și pot profita de provocările și oportunitățile din carierele lor”, a declarat Mihaela Ioniță, Country HR Manager, Coca-Cola HBC România.

Coca-Cola HBC România a semnat anul trecut ”Carta Diversității”, unul dintre principalele angajamente, la nivelul Grupului Coca-Cola HBC, care face referire la obținerea unui echilibru total între sexe, urmând ca jumătate dintre posturile de manager să fie deținute de femei până în 2025 în toate cele 28 de țări unde grupul este prezent.

Foto: © Alexey Novikov | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: