Business Companii Stiri

Panouri cu protecție anti-virus și anti-bacterii produse în România

13 iun. 2020 < 1 min

Panouri cu protecție anti-virus și anti-bacterii produse în România

Reading Time: < 1 minut

PrimeView Protect este un perete despărțitor din sticlă ce poate fi fixat pe blaturi, birouri, mese, asigurând distanțarea fizică recomandată între persoane în spitale, farmacii, birouri, recepții și alte spații publice. Noul tip de panou, 100% recicabil, este dezvoltat de Saint-Gobain și este fabricat în România, la Pietta Glass Working din Vălenii de Munte. Panourile sunt confecționate dintr-o sticlă special produsă la fabrica Saint-Gobain Glass din Călărași.

Kit-ul PrimeView Protect conține un ecran din sticlă, două suporturi din sticlă și un ghid de instalare. Produsul se comercializează în două variante: Standard Protect – caracterizat prin reducerea expunerii la germeni și Glass Pass – dedicat birourilor și ghișeelor, pentru ca transferul hârtiilor și mărfurilor să aibă loc în siguranță. În plus, acesta poate fi montat cu ușurință pe orice suprafață netedă (lemn, sticlă), datorită benzii adezive cu două fețe.

Ce oferă acest tip de panou? 

  • Confort vizual: transparență ridicată, reflexie redusă, rezistență la zgârieturi, absența îngălbenirii în timp.
  • Sustenabilitate: sticla este un material ecologic, 100% reciclabil
  • Confort termic: evită apariția efectului de seră în spațiile exterioare
  • Costuri reduse de întreținere și proprietăți sanitare desăvârșite: sticla este ușor de curățat și dezinfectat, este rezistentă la agenții de curățare obișnuiți, precum și la acțiunea focului. Suprafața netedă permite eliminarea rapidă a germenilor și microorganismelor prin curățare. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: