Stiri

Paralela 45 se alătură campaniei #șîeu

14 mart. 2019 < 1 min

Paralela 45 se alătură campaniei #șîeu

Reading Time: < 1 minut

Paralela 45 se alătură campaniei #șîeu – „România are nevoie de autostrăzi” și își întrerupe activitatea pentru 15 minute pe 15 martie la ora 15:00. Turoperatorul susține construcția de autostrăzi în România ca o necesitate pentru dezvoltarea economică a țării și o prioritate pentru creșterea turismului.  

“Avem cei mai puțini turiști străini din Europa, 2,8 milioane la finalul anului trecut, în timp ce, vecinii noștri bulgari au avut 9,2 milioane, iar în Ungaria s-au înregistrat 12 milioane. Fără autostrăzi nu există turism în România, nici de incoming, nici intern. În timp ce noi avem puțin peste 800 de kilometri, Ungaria are dublu, Polonia peste 3.000 de km, Franța are 12.000 de km. După noi sunt Serbia, Slovenia, Albania. E rușinos să fii la coada clasamentelor, #șieu cred că România are nevoie de autostrazi”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Pe 15 martie, de la ora 15.00, angajații Paralela 45 vor opri lucrul timp de 15 minute. În sfertul de oră dedicat protestului, angajații vor purta discuții cu clienții aflați în agențiile proprii și nu vor putea fi făcute rezervări online.

Cu un volum de vânzări de 60 de milioane de euro la finalul anului trecut, Paralela 45 este unul dintre cei mai importanți organizatori de sejururi și circuite pe toate continentele, inclusiv în România. Paralela 45 este, în același timp, una dintre puținele agenții care au și activitate de incoming.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: