fbpx
Finanțe Stiri

Parteneriat BT – Dedeman pentru finanțare rapidă1 min

26/07/2019 < 1 min read

author:

Parteneriat BT – Dedeman pentru finanțare rapidă1 min

Reading Time: < 1 minut

Grupul Financiar Banca Transilvania dă startul unui nou parteneriat cu Dedeman, prin compania sa de consumer finance, BT Direct. Această colaborare aduce clienților soluții noi de finanțare rapidă, arată banca, într-un comunicat de presă.

Apelând la birourile de creditare şi la consultanții BT Direct din oricare dintre cele 49 de magazine Dedeman, clienții pot achiziționa produse în rate, cu finanțare de la BTD.

Prin BT Direct clienții primesc răspuns pe loc cu privire la primirea finanțării și nu este necesară adeverință de venit. Ratele sunt cu dobândă fixă pe toată perioada creditului, iar perioada de creditare este între 6 şi 60 de luni. Cardul Direct poate fi folosit pentru cumpărături în rate, din magazinele Dedeman, plătind la POS-urile Băncii Transilvania.

Gama produselor care pot fi achiziționate din magazinele Dedeman este foarte variată: peste 45.000 de articole – de la materiale de construcții și amenajări interioare, până la produse pentru grădină, mobilier, decorațiuni, electronice şi electrocasnice. Peste 80% dintre produsele comercializate în rețeaua Dedeman provin de la producători români.

BT Direct şi ERB Retails Services – companie achiziționată de Banca Transilvania în 2018 -, vor fuziona în 1 august.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *