Lifestyle Stiri

Parteneriat intre Huawei si Omlet

9 ian. 2015 2 min

Parteneriat intre Huawei si Omlet

Reading Time: 2 minute

Huawei si Omlet, un proiect al Universitatii Stanford dedicat crearii unui ecosistem de socializare deschis au anuntat in cadrul Consumer Electronics Show 2015 din Las Vegas, stabilirea unui parteneriat

Platforma de socializare Omlet, care va fi preinstalata pe viitoarele dispozitive mobile Huawei, dotate cu sistemul de operare Android, va oferi utilizatorilor o modalitate de a comunica si de a partaja informatiile cu prietenii, fara a pierde insa dreptul de proprietate asupra datelor pe care acestia aleg sa le partajeze. Controlul total asupra datelor se datoreaza faptului ca Omlet permite utilizatorilor sa aleaga locul in care isi stocheaza datele folosind servicii precum Box ori Dropbox. Mai mult, prin acest parteneriat experienta sociala pe un dispozitiv Huawei va fi mai simpla, permitand utilizatorilor sa impartaseasca mesaje, imagini, videoclipuri si teme din propriul gadget, printr-o singura atingere.

“Omlet este o platforma unica, ce se potriveste perfect cu misiunea Huawei de a crea cea mai buna experienta mobila la nivel global”, spune Su Jie, vicepresedinte R&D Huawei Consumer BG. “Prin crearea mai multor modalitati de a partaja usor si sigur continut, Omlet contribuie la oferirea unei experiente mai prietenoase si mai conectate pe dispozitivele Huawei” adauga Su Jie.    

Prima functie oferita de Huawei si Omlet va face posibila partajarea unei fotografii chiar daca ecranul telefonului este blocat. Denumita “Share-First”, functia permite utilizatorilor sa selecteze o fotografie si sa o partajeze, fara sa isi deblocheze telefonul, bucurandu-se astfel de cel mai rapid mod de a realiza si de a partaja fotografii dintr-un telefon. In acelasi timp, destinatarii vor putea sa vada si sa salveze fotografia chiar daca si telefonul lor este blocat. De asemenea, o alta noutate anuntata de Huawei este functia “Theme Share” ideala pentru clientii companiei chineze care isi doresc sa descarce teme pentru personalizarea smartphone-ului. Odata cu integrarea platformei sociale Omlet pe dispozitivele Huawei, crearea albumelor foto comune va fi mai simpla si mai rapida. Functia integrata in Omlet, “Social Gallery”, le va permite utilizatorilor sa creeze albume foto, sa le impartaseasca si sa comenteze continutul acestora impreuna cu prietenii. Aceste functii vor fi integrate in dispozitivele Huawei in cursul acestui an si vor reprezenta primele inovatii rezultate in urma parteneriatului dintre cele doua entitati.

“Consumatorii vor fi incantati sa descopere cum ecosistemul Omlet, disponibil pe smartphone-urile Huawei, va simplifica impartasirea continutului. Parteneriatul cu Huawei ofera Omlet oportunitatea de a extinde in continuare ecosistemul social deschis, cu o atentie sporita acordata confidentialitatii”, spune Monica Lam, Co-Fondator Omlet si profesor de informatica in cadrul Universitatii Stanford.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: